ale si myslím, že toto je skôr v hlave, teda nie že nemáš energiu alebo celkovo že si na tom fyzicky nejak zle, to je lenivosť. Niežeby som s tou vedela bojovať.
nooo nie že by kvoli tomu ale ja som začala ráno cvičiť pár sérií rôznych cvikov na brucho čo mi zaberie 10-15 min a prebrata som potom uz fajne.. este kava potom samozrejme
to s tou sprchou je dobré.. ale musím podotknúť že na mna osobne neplatí studená... niekoho studená preberie.... ja osobne som rána taká stuhnutá a nnervózna, a teplá sprcha zase uvolnuje... musíš prísť sám na to, aká tebe osobne pomože..
ja si vždy poviem, že šak keď sa vrátiš domov môžeš ísť spať to ma prebere ale nikdy keď dojdem domov sa mi už nechce spať alebo si povedz na čo sa v ten deň tešíš a kvoli tomu staň
Na plnohodnotný spánok je dobrý Tryptofan B. Nespôsobuje ospalosť, len podporuje kvalitu spánku. A čo sa týka únavy, ja môžem odporučiť guaranu v tabletkovej forme, ktorú miestami kombinujem s lecitínom.
Mala som rovnaký problém ako ty, ale táto kombinácia mi celkom pomohla.
mna vytiahne z postele predstava ranajok nejakych poriadnych a velkych.. preto kazde rano vstavam skoro, spravim si ranajky, rozlozim pred seba noviny a casopisy a pol hodinu sa napchavam
Ročné obdobia dpč, v lete vstávam so slnkom o pol piatej a v zime nie som pojazdná pred jedenástou, kým sa mu neuráči vycapiť sa nad obzor-,-
A ešte vždy som na nič neprišla, len vstať o dve hodiny skôr, prejebávať sa po dome zombie-style a klamať organizmus, aby som sa dokázala v príslušnom čase dopraviť do školy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ak nahodou nezaspim o 5 rano a o 6 musim vstavat, tak nemam s nicim problem..poviem si, ze tam ist jednoducho musim a to ma preberie
Mala som rovnaký problém ako ty, ale táto kombinácia mi celkom pomohla.
A ešte vždy som na nič neprišla, len vstať o dve hodiny skôr, prejebávať sa po dome zombie-style a klamať organizmus, aby som sa dokázala v príslušnom čase dopraviť do školy.