nebojujem nijako, ked mam depresiu tak sa ani nesnažím nejako s nou bojovať, lebo viem, že mi nič nepomôže. bolo by to zbytočné. nič by ma nebavilo, žiadne hry ani šport, to by mi ešte pridalo.
asi jediné čo ma dokáže vytiahnuť aspoň na chvíľu aj z najhorších stavov sú ľudia, potom mi nikto neverí že sa nezvládam ani z postele postaviť doma, lebo pri kamarátoch neskutočne ožijem.
vyplakať sa... vždy si pustím nejaký smutný film.. a vyrevem sa... mne to vždy pomôže, vypustím ventil, zostanem unavená a plačem.. ráno sa zobudím v pohode
A ešte aby som nezabudla, čo som v škole nestíhala napísať - nechápem tej dnešnej mládeži.
Kebyže si to mám spočítať, koľko deciek v súčasnosti trpí "depresiou", tak hádam 7/10 slovenska trpí depresiou. A pritom keby má naozaj skutočnú depresiu, je to úplne čosi iné.
A prečo vznikajú depresie? Lebo ich odmietne chalan? Lebo sú nešťastne zamilované? Oh God, to ja by som bola už asi 168-krát skapatá.
Nenazývala by som tento môj stály stav mysle depresiou, aj keď neviem, nedávala som sa vyšetriť nijakému pánovi, ktorého profesia začína na "psycho", ale už asi ani nebojujem, lebo nevládzem, lebo nič nefunguje...
Ta sa smejem.
Píšem, hudba, ležím v posteli len tak zababušená v paplóne. A nejdem veľmi medzi ľudí, aby som zlú náladu teda depku nepreniesla na nich.
revem, revem, revem... potom od uplnej unavy zaspim a spim ako zabita aj cely den... na druhy den ked vstanem si poviem, ze sa cez to ajtak budem musiet nejako prekusat a nikto mi s tym nepomoze ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
ale nemávam depresie takže len keď mám zlú náladu
práve teraz by mi pomohlo schmatnúť Miroslava za krk >
Dobry pokec s priatelom je tiez fajn.
Kebyže si to mám spočítať, koľko deciek v súčasnosti trpí "depresiou", tak hádam 7/10 slovenska trpí depresiou. A pritom keby má naozaj skutočnú depresiu, je to úplne čosi iné.
A prečo vznikajú depresie? Lebo ich odmietne chalan? Lebo sú nešťastne zamilované? Oh God, to ja by som bola už asi 168-krát skapatá.
@ridgeback si na seba hrdy?
Už len ty!
Ach! Tá tvoja milenka, zasa mi lezie krkom.
Píšem, hudba, ležím v posteli len tak zababušená v paplóne. A nejdem veľmi medzi ľudí, aby som zlú náladu teda depku nepreniesla na nich.