no ja mam teraz tiez dost tazke obdobie, lenze viem cim je sposobene, a asi aj ako ho odstranit, ale na to nemam odvahu...a ze by som to nejak riesil...neviem, ja sa skor utapam v blues a v plihalovi, nie ze by to pomahalo..ale vybral som si takuto cestu
prehlbujem tu zlu naladu. az kym sa nenajde nejaky bod, o ktory sa mozem opriet a tesit sa nanho alebo z neho. vtedy sa snazim,aby sa tato mala radost rozrastla a zastrela moj pesimizmus.
presne i ja toto... nič ma nebaví, všetko je na hovno. Najbližší kamaráti sú takí leniví že nedokážu vyjst ani vonku. Prosto zo všetkého... už ani nepíšem poviedky, nečítam knihy, a robim totálne blbé veci (napr. sedím za birdzom :´(
počúvam rap - ten mi vždy pomôže lebo v ňom nájdem aj ten svoj príbeh .. alebo tancujem dokým sa úplne nevyčerpám a potom mám aspoň taký dobrý pocit že som dala všetko do toho čo ma baví ... alebo keď ani to nepomáha vyhľadávam zmenu... nech je akákoľvek
hudba, najlepšia kamarátka... ale osobne nejako smutný nebývam, a to som býval deprimovaný veľmi často. Naučil som sa (ale jasné, že to tak nefunguje vždy) brať veci také, aké sú a nestresovať/nedepkovať pre veci, pre ktoré netreba.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
No našťastie ma drží ´´nad vodou´´ moje dievča, hudba, a prechádzky v prírode...
Ak mám byť úprimný málokedy mi v takejto situácii pomohli kamaráti...
A aj keď chceli tak im to nešlo preto radšej takéto veci už zvládam radšej sám ako tým niekoho zaťažovať...
že @1
ak nemas dovod plakat tak si ho najdi
ale keby náhodou prišla tak asi filmom alebo by som šiel s niekým von
pustím si toto zatial to fungovalo zakaždým a dúfam že bude aj naďalej...