Neboj, pokial ta sopka nevypluje "celu dusu", tak bude aj pekne, aj teplo mozno nie za tyzden, mozno nie za dva, ale cez leto bude casto az moc teplo, neboj
ja som pozeral ze maju byt rekordne vysoke teploty ktore neboli uz 130 rokov v Europe ,, to sa mi vobec nepaci budeme padat ako jablka zo stromu,,no a k tomu ma aj stale prsat takze super !!! konec sveta sa blizi
@james144 ale u nás na Hornej Nitre prší, a až na 4-5 dní prší celý mesiac
@majajaj som z toho vrcholne zdeptaný ako vizerá tento máj, a podľa toho už prestávam veriť tomu že toto leto bude aspoň z polovice také pekné ako minulé
@kurope Len aby si nebol koncom týždňa prekvapený (sobota-nedela >> (Pekné počasie by malo byť v Nedelu a v Pondelok). zo Slovenska totiž odíde tlaková níž a slovensko bude z juhozápadu ovplyvnovať tlakový výš. Zmení sa prúdenie vzduchu a do strednej európy by mal začať prúdiť teplejší vzduch, takže v nedelu a v pondelok by sme sa mohli dočkať už teplôt okolo 25-27 stupňov na celom území SR. Nič to však nemení na tom, že možné sú stále aj lokálne prehánky a hlavne búrky. Tie by nás mali častejšie sprevádzať ešte tak do polovice Júna. Počíta však s tým, že úhrn zrážok bude v ročnom priemere pribúdať a budú sa striedať s extremnými teplotami. Taktiež si bude treba zvyknúť na velke výkyvy z jedného dňa na druhý, čo je nepríjemné.
„Za mokrým májom ide suchý jún, za suchým májom ide mokrý jún.” - e jaká pranostika tak sa teda tešme
ale aj tak si myslím, že bude horúco.. tak sa vyberiem niekam do senca.. a začne búrka no nič.. keď prší, tak je voda teplejšia a trocha adrenalínu nezaškodí aj tak sa teším na leto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Neboj, pokial ta sopka nevypluje "celu dusu", tak bude aj pekne, aj teplo mozno nie za tyzden, mozno nie za dva, ale cez leto bude casto az moc teplo, neboj
@majajaj som z toho vrcholne zdeptaný ako vizerá tento máj, a podľa toho už prestávam veriť tomu že toto leto bude aspoň z polovice také pekné ako minulé
Leto Panebože, po všetkých 100%-tných testoch budem mať
Petronela a Petrana
„Za mokrým májom ide suchý jún, za suchým májom ide mokrý jún.” - e jaká pranostika tak sa teda tešme
ale aj tak si myslím, že bude horúco.. tak sa vyberiem niekam do senca.. a začne búrka no nič.. keď prší, tak je voda teplejšia a trocha adrenalínu nezaškodí aj tak sa teším na leto