Mala by to byť čistá krajina,ako bez odpadkov a tak,namiesto ciest by boli všade bobové dráhy,ľudia by boli usmievaví,každý by mal prácu,nulové starosti,každý by o každom vedel všetko,takže taká nejaká veľká dedina A ľudia by sa tam nehanbili za svoje názory
hm..určite niekedy pri mori....kde by vás ľudia nepoznali len vtedy,keď neičo potrebujú...a nebolo by možné zaľúbiť sa jednosmerne ....to by ušetrilo trochu trápenia,povedala by som....
vyzerať by to tam malo ako v Anglicku (mám na myslie tie typické anglické domy) a hovoriť by sa tam malo po nemecky. A mal byť tam byť nejaký krásny park, v ktorom by bolo na jeseň veľa napadaného lístia, na konci tohto parku by malo byť malé jazierko a blízko neho malý most, cez ktorý by sa dalo prechádzať.. po blízku toho parku by mohol byť ešte nejaký ,,fialový háj,, no a to by bolo asi tak všetko.. ahaa, zabudla som, pravidelne by tam v rozhlase hrávali piesne od Komajoty
no pri takejto teme by som mohol pisat aj hodinu ale tak v skratke more teplo , a ked by nekdo chcel za rohom by boli hory a zima nekonecny prijem seckeho co kto potrebuje , chce a to bez prace a bez penazi dobry ludia ktory by sa navzajom neodsudzovali , nenenavideli a nezabijali sa, nebol by tam otravny hmyz napr. komare ako u nas , boli by tam ihriska bari kina a ostatne kktinky a tak nooo......... ach jaaj nadhera
Mala by som byť jej milovanou diktátorkou a ostatné je, myslím si, irelevantné. Ale mali by sme fungujúcu samosprávu, trhovú ekoomiku aj všetko ostatné pekné... len by som mala neobmedzenú výkonnú moc a dajme tomu, že aj zákonodarnú... ale tú by som asi povolila aj nejakému zboru, len by som si nezrušiteľnou ústavou zabezpečila moju nezvrhnuteľnosť ^_^
na severe mojej vysnivanej krajiny by mali byt hory,mala by byt znama mnozstvom hradov a kupelov a juznu hranicu mojho statu by mal ohranicovat dunaj taze je to jasne..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
@zajko ha-ha.
( ok realita je uplne ina )
a ako dlho tam už žiješ?