Otazka pre chalanov... urcite taka otazka uz tu bola velakrat ale ja sa aj tak opytam ze ako by malo podla vas vyzerat dievca vasich snov? Ako by sa malo obliekat, spravat... atd.
@steffkaaa ale dnes v noci sa mi snivalo,ze ked som si kupoval hasicsku prilbu prislo ku mne take ciernvlase dievca a ma pobozkalo tak fajne na pery aj viem kto to bol
@steffkaaa mala by byt jemna, mila, uprimna, vesela s pochopenim pre druhych. mala by sa o seba starat, sportovat a nebyt za kazdu cenu zaujimava pre okolie, cenit si aj malickosti a mat pozitivny pristup k zivotu. prirodzenost je najvacsia krasa oblecenie nie je dolezite, ale ako sa hovori: z kazdeho rozku, trosku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ale u mna je najdolezitejsii charakter osoby. normalna, najlepsie ked neni naladova atd...
@steffkaaa ale dnes v noci sa mi snivalo,ze ked som si kupoval hasicsku prilbu prislo ku mne take ciernvlase dievca a ma pobozkalo tak fajne na pery aj viem kto to bol
a aky je tvoj chalan snov?
@steffkaaa no vidis to chce asi kazdy..ale mam pocit,ze aj tak vzhlad zohra velku rolu
inak si velmi sympaticka,ale pre mna mlada
@steffkaaa to uz ale musia byt nejaky kamosi co sa dlho poznaju a potom uz to nepride take,ze sa velmi pozeras ako ten clovek vyzera
ale ked sa chces s niekym zoznamit tak si ho najprv prehliadnes