rozmýšľam, ako sa volali myši spolubývajúcej...tiež mali také typicky chlapské alebo babské mená...až kým jedného dňa nezačali po sebe skákať, nevznikli z toho mýšence a zrazu nebolo treba jedného z rodičov nutne premenovať preto základná otázka - tým pohlavím škrečkov ste si úplne istí?
@ladyofcarnage to nie je pravda budeme brat samcekov surodencov ktori su spou od narodenia v obchode takze by bolo horsie rozdelit ich.
Ine by to bolo keby vezmeme jedneho a o mesiac k nemu pridame uplne ineho, vtedy by mohol ostat len jeden
@h8u by im to bolo úplne u riti keby ich rozdelíte. škrečkovia sú samotári a nie všetci sa znesú s nejakým iným...tak ja len tak, aby si bola pripravená na to, že neskôr ich možno bude treba rozdeliť.
(a ver mi, videla som dosť škrečkov, ktorých súrodenci si zmysleli, že ich je v klietke privela...)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
skrecky su supeeer!!!
inak čo to je za škrečky?
@thunderstorm dzungarske
aa este mame dalsie ze dunco a muro alebo dunco a punto
Ine by to bolo keby vezmeme jedneho a o mesiac k nemu pridame uplne ineho, vtedy by mohol ostat len jeden
alebo
erjedna a jurito
(a ver mi, videla som dosť škrečkov, ktorých súrodenci si zmysleli, že ich je v klietke privela...)
o_____________________O
W
T
F
ja nemam slov. fakt.
nuda mi pecie na mozog, tak pozeram telenovely