veľa problémov by mohli riešiť úplne inak a nerozčulovať za totálne hlúposti.. sú veci ( v zlom zmysle slova).. ktoré im nikdy nezabudnem.. no každý máme svoje chyby.. a tak ja sa nesťažujem.. veľa vecí mi nechcú dovoliť.. no ja viem že len preto lebo sa o mňa boja a že im na mne záleží myslím že úlohu rodičov zvládajú dobre
no...oni by boli fakt celkom v pohode, len si neviete predstavit, jak sa o mna bola, nikde ma nechcu pustat a v tomto je to dost na figu. ale co sa tyka inych veci tak v porovnani s inymi, co som pocula, tak sa nemozem stazovat..takze, asi taky priemer
tak ja sa s nimi hadam denne za všetko.... napríklad dnes za otvorené okno čo som príliš nepochopila a také .. je to naprd... hladam si skolu ktorá bude fest daleko od domova
najradšej mám že mi nikdy nič čo som chcela nezakazovali,neboli prísni ako vačšina rodičov mojich kamarátov v rovnakom veku...jediné čo mi vadí že otec je lakomý, matke občas zajebáva a domýšla si blbosti a myslí si že ona môže všetko ale druhý už nie...a slubuje mi vecí čo ajtak nesplní
no ja mam rad oboch ....mama je fajn akurat to prehana s upratovanim...furt vyhladava manualnu pracu a pak sa stažuje že musi furt robit( ako neviem kto jej to kaže?? a tatko??? to je kapitola sama o sebe dost mi leze na nervy...furt meni nalady...bud je priliš vesely alebo zas naopak nasrany a nikdy nepovie prečo a nakoho( často to pak rieši chlastom, ale nemožem povedat že je alkoholik)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Bodaj by im to raz spravilo ich vlastné decko a pochopili by