...raz v jednej luxusnej reštaurácii sa odohral(a možno ani nie) tento príbeh: Na večeru bol pozvaný jeden významný politik a zhodou okolností okrem iných aj pár starších pánov z Liptovskej dedinky. S pribúdajúcimi pohárikmi starších pánov, pribúdalo aj s
@501 no ja som už natvrdnutý, veľa sme toho popili a už nemám take pozorovacie schopnosti, ale šoférovať nejdem a veď sedíme na hotely, kam by ma čert bral.......filip
Akurát rozmýšľam, že keď niekto použije toto: @501 či sa to chápe ako cesta ku komentu, alebo odkaz na niekoho nick.... asi koment, čoo?! to len tak...
a fakt netusim co sa pytas... ak sa pytas na nahody...tak stavaju sa, to mas jasne minule som siel, smykol som sa na lade, nestihol som elektricku, nabúralo auto, cize aj elektricka ktoru som stihol meškala, zistil som že som dal posledné peniaze na notabene a mal som po rande mohol som vysvetlovať prečo som nedošiel
nepochopila som pointe ak by som bola politik asi by som tam uz viac neprisla ak majitel dost by som sa hanbila za svoj podnik a mozno sa politikovi nejak dodatocne ospravedlnila.Staci?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
som rad, ze uz to viem
To si nemohol napisat, ze pribeh nie je vhodny pre slabsie povahy ?!
ODMIETAM ZIT V TAKTOMTO SVETE !
tiež velke zhody sa mi vidí...
------------------------------------------------------------------------------------------------
@zajko30 (och o 471 menej :p ) to spojenie s alkoholom je samozrejme len náhoda ide o niečo úplne iné aj keď aj to je celkom fajn
a fakt netusim co sa pytas... ak sa pytas na nahody...tak stavaju sa, to mas jasne minule som siel, smykol som sa na lade, nestihol som elektricku, nabúralo auto, cize aj elektricka ktoru som stihol meškala, zistil som že som dal posledné peniaze na notabene a mal som po rande mohol som vysvetlovať prečo som nedošiel
a pointa je kde? alebo téma alebo otázka?