úprimne....v karavane...a vždy v inom štáte
ale nikdy by som si nekúpila dom....to strašne zvazuje....vždy len do nájmu....nepáči sa mi a možem sa stahovať preč....a ja niesom ten usadlý typ...zistila som že som šťastná len ked som v pohybe
A vobec to nie je az take nerealne, presne take male chaticky sa v laponsku predavaju za 100-150 tisic. E. Len ta polarana noc, to musi byt strasne depresivne. Vlastne aj je to dokazane ze fini,svedi,nori preto pachaju vela samovrazd a vela chlastaju lebo maju depresie z nedostatku vitaminu D, koli polarnej noci, lebo vitamin D sa dostava do tela slnecnymi lucmi... Takze tak idealne oktober-marec byt na sr. A april september vo finsku.
Na Slovensku v nejakej skanzenoidnej drevenici Alebo mať aspoň takú chalupu a na staré kolená tam ostať bývať.
Inak bývať v nejakom podkrovnom byte v historickom centre nejakého príjemného kultúrneho mesta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ale nikdy by som si nekúpila dom....to strašne zvazuje....vždy len do nájmu....nepáči sa mi a možem sa stahovať preč....a ja niesom ten usadlý typ...zistila som že som šťastná len ked som v pohybe
#whatever
niečo také teda, aj s prostredím ... a samozrejme v deravom kotlíku, to je v londýne
Inak bývať v nejakom podkrovnom byte v historickom centre nejakého príjemného kultúrneho mesta