Prerobiť kuchyňu - je v nej neskutočne málo úložného priestoru a je robená neskutočne neprakticky (plus je v nej jedna odveci stena, ktorej nerozumiem) - do konca roka sa k tomu, verím, dostaneme
Ja nemám byt, lebo žiť v pivnici je lepšie. Múdry človek chápe, že pohodlie telesnej schránky nestojí za zbytočné vyhadzovanie peňazí. V hmotnej podobe sme len krátkych pár rokov a potom sa opať staneme súčasťou večného spoločného vedomia. To je úplne samozrejmé a len hlupáci to nevedia, čiže to nebudem ďalej vysvetľovať. A míňať peniaze na spríjemnenie týchto pár krátkych hmotných okamihov? Haha, dovoľte, aby som sa na vás zasmial, hlupáci, čo takto vyhadzujete peniaze! Ha. Ha. Ja si síce môžem dovoliť byt, naozaj na to mám peniaze, ale viem ich využiť lepšie než takto prízemne. Naozaj ich mám, múdry človek si totiž vie zarobiť.
KONECNE som s nim spokojna, takze nehodlam dalsieho pol roka ani korunu donho vrazit!! lebo akoze extrem co ma stal odkedy som sa nastahovala.. ale teda mam ho naaaadherny a citim sa v nom super
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
A možno jedna vec ktorá mne síce nevadí lebo ku mne nikto nechodí ale keby mi príde nejaká seriózna návšteva nemá si kde sadnúť iba na posteľ