viem ze to asi znie dost debilne ale zaujimalo by ma ako by chceli ludia zomriet.a preco by si vybrali prave ten sposob smrti.a koli comu by to urobili teda co by ich k tomu dohnalo.
asi najlepsia smrt by bola nejaka pri ktorej by som zazival rozkos ...co ja wem..umriet pri sexe by bolo celkom fajn ..ae museli by sme umriet obaja naraz aby jeden z nas potom z toho nemal traumu:d..
hm dobrá otázka.. ako by som chcela zomrieť? no určite by som sa nechcela trápiť a čakať kedy ma urve... alebooo by som o tej smrti vobec nechcela vediet ...nech to je rychle
je mi jedno ako zomriem ale ak malo opodstatnenie to ze sa faraonom davali do hrobiek cenne predmety,a zvierata na to aby ich mali v posmrtnom zivote tak ja si prosim do hrobky mna v truhle(mimochodom v tvare gitary) a vedla mna by mohol byt Fendrík Strakáč,biely,Mexico,rok vyroby 99 osadeny Fender Custom shop ´69 a aparatek nejaky Marshall JCM 800 2204 100Watt s Ackovym a Bckovym boxom 1960.to by sa mi pacilo aj ked by mi to asi bolo uz jedno.dufam ze som sa vyjadril celkom presne podla poziadaviek v nadpise tejto témy tak nech mi nikto nekibicuje ze tomu nerozumie.nemal si to citat a hotovo
Asi najlepšie sú dva extrémy-podchladenie a od tepla.
Lepšie je asi od tepla keďže pred smrťou upadneš do bezvedomia.Napr.ideš po púšti, padneš na zem a už sa nepostavíš.
Na podchladenie je to podobné.Len vraj pred koncom ti ešte ostane aj teplo.
v spanku ako 95 rocna babka,s vedomim ze som prezila uzasny zivot alebo taky infarkt ked budem akurat sediet na koni,aby som umrela pri oblubenej cinnosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ale viem uplne presne ako by som zomriet nechcela
je mi jedno ako zomriem ale ak malo opodstatnenie to ze sa faraonom davali do hrobiek cenne predmety,a zvierata na to aby ich mali v posmrtnom zivote tak ja si prosim do hrobky mna v truhle(mimochodom v tvare gitary) a vedla mna by mohol byt Fendrík Strakáč,biely,Mexico,rok vyroby 99 osadeny Fender Custom shop ´69 a aparatek nejaky Marshall JCM 800 2204 100Watt s Ackovym a Bckovym boxom 1960.to by sa mi pacilo aj ked by mi to asi bolo uz jedno.dufam ze som sa vyjadril celkom presne podla poziadaviek v nadpise tejto témy tak nech mi nikto nekibicuje ze tomu nerozumie.nemal si to citat a hotovo
Lepšie je asi od tepla keďže pred smrťou upadneš do bezvedomia.Napr.ideš po púšti, padneš na zem a už sa nepostavíš.
Na podchladenie je to podobné.Len vraj pred koncom ti ešte ostane aj teplo.
Žiadnom prípade zadusením a utopením