ked uz budem stara a vazne budem chciet zomriet..ked uz si nic nebudem pamatat,vsetko ihned zabudat.. a nespomeniem si na zmysel svojho zivota,na to co som zazila a nebude mi za nicim smutno..
Ja chcem zomrieť bezbolestne .. a tak aby som sa so všetkýými zmierila pred smrťou .. a prečo to niektorí považujúú za choréé myslieť na to ? necháápem
@malapohroma ja ešte mienim podstúpiť operáciu zmeny pohlavia (a ak by som na to zabudla, dohodím ti nejakého sexi upírskeho kamaráta ktorý ťa s radosťou vycicia ) )
@ppfx Presne. Zomierame iba raz. Teda tý normalny @37.
Ja nechcem zomrieť ale tak nech to má už grády. Pomali zomierať na rakovinu užiť si to a keď by to bolo už na vlásku zo silami tak by som vykradol banku a peniaze daroval na charitu. Teda ak by ma nechytili.
neutúžim po smrti, tak ani o nej veľmi nepremýšľam... a dúfam, že ešte veľmi dlho nebudem musieť premýšľať, najlepšie nikdy. pretože ideálna smrť neexistuje, však
Pocuvaj kamo, smrtou sme si vsetci rovni, "STARNUTIE JE SMRTELNA CHOROBA, KTOROU TRPI KAZDY" seci to vieme... ale kazdy zdravo rozmyslajuci mlady clovek, realista na nu nemysli, bo vie ze je daleko a tak ako sa mi mlady zaoberame co budeme robit v zivote tak sa stary zaoberaju smrtou...tak odpal s touto diskusiou niekde do domu dochodcou, bo je to deprimujuce oki?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
FUCK U kid
a uz premysla o smrti -.-
-.-
Ja nechcem zomrieť ale tak nech to má už grády. Pomali zomierať na rakovinu užiť si to a keď by to bolo už na vlásku zo silami tak by som vykradol banku a peniaze daroval na charitu. Teda ak by ma nechytili.
Btw. nauč sa pravopis!
ale tak ked sa uz pytas tak z tych realnych veci pad lietadla
filip
NO BOZE TAK SOM SA POMILILA SA NE.......
A JAKY STE SI ISTY ZE MAM 10