@girl19955 To je pravda. Jaaj ako som mohol na to zabudnúť? Hanbím sa teraz. No tak potom normálne ako tú čo by som jej týkal, len proste jej by som vykal.
Ehm...
"Milosťslečna, viem, že som len obyčajné dievča zo susedstva, ale váš šarm a bystrý um si získali moje srdce. A preto... viem, že je to odo mňa trúfalé, ale ak by ste mi dovolili vziať Vás na prechádzku - park je v tomto ročnom období naozaj nádherný, bola by som veľmi poctená."
A za tým pukerlík.
ja som to mal celkom opacne, tykali sme si s o 15 rokov starsou v posilke a potom som ju stretol na danovom, robila tam - a mi to prislo nekonecne blbe jej tam tykat a riesit nieco pracovne, ja ako mlade ucho
Prestanem najprv vykať, nie? Alebo si z toho vykania spravím výhodu.. a pozvem kamkoľvek. Počúvaj, čo hovorí a zistíš, kam by si ju mohol pozvať alebo sa ponúknuť, aby si šiel s ňou...a už len komuuniiikovaať..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
"Milosťslečna, viem, že som len obyčajné dievča zo susedstva, ale váš šarm a bystrý um si získali moje srdce. A preto... viem, že je to odo mňa trúfalé, ale ak by ste mi dovolili vziať Vás na prechádzku - park je v tomto ročnom období naozaj nádherný, bola by som veľmi poctená."
A za tým pukerlík.