Ja neviem, vo filme je povolena to ukazovat a on si z toho robi srandu a vacsina ludi je pohorsena. Neviem, podla mna to bol dobry vtip a s tym vyrazom navyse... Som sa smial celkom ked som to videl prvy krat
@sob3k to nebol vtip! mal si uz niekedy koks? jaaj deti ake ste naivne. ked na markize povedia ze to bol vtip - aby si nepokazili reputaciu tak tomu automaticky verite. koks je droga bohatych, beru ju celebrity moderatori spevaci herci smotanka a v poslednej dobe uz aj obycajni ludia. ja sam som ho uz mal par krat aj ked nie som az taky bohaty ale viem rozoznat nakoksovaneho cloveka, ved ten jeho pohlad hovoril sam za seba.
trosku vtipu s cukrom.... nechapem reakciu ze ho vyhodili atd, uplná hluposť.
No mozno to nemusel spraviť, kazdy spravi chybu, ale za takýto nezmysel ma po živote? "Média" urobia z komára somára a ešte to zveličuju a naťahuju aby toho cloveka uplne zničili za maličkosť.
@xxar3s ale prosimta... pokial by to bol skutocne koks tak by to tolko ten kameraman nenatáčal, ale myslel si ze mozno sa na tom ludia pobavia, len kazdy ma iny humor i ked to by ani tak nevadilo, skor vadi to ze ludia su zly a maju radost ked znicia niekoho.
lebo je debil nie a vobec za to nemoze ist do vazenia este aj s priamym dokazom sak realne by to spravil iba clovek debilny alebo niekto kto sa chce zaymerne dostat do vazby a preco ho vyhodili? lebo je to neadekvatne pohorsujuce toto spolocnost nerobi aj ked len zo srandy
1. Koks sa väčšinou používa ako rekreačná droga/pri brutálnej únave. Pochybujem, že šéfkuchár variaci v TV nemá relatívne pohodlný život a slušný spánok.
2. Keby hodnotis ľudí podľa ksichtov aké dávajú, som Jagger 2
3. Ak nepouzivas Tor na všetko, je dosť blbé sa priznať ku koksu na nete
Akože nechápete reakciu médii? Aj zlá reklama je reklama...Možno to mali aj dohodnuté. A keď nie, tak nevadí. Myslím, že dobrý kuchár sa zamestná rýchlo a dobre aj napriek jednému nemiestnemu vtipu... a možno, že vďaka nemu.
"Tyyy poďme hentam, tam varí ten kuchár z telerána, čo ho vyhodili za tú lajnu."
"Tyyyy vole podme, možno aj nám niečo primieša."
"Mehehehee"
Ja nerozumiem prečo sa to tak rieši, teraz mám prácu kde som 99% času na nete a nič iné nevidím len šéfkuchára z Telerána, nejakú erotickú masérku Dagmar čo ju v Bratislave nejaký psychopatický ex zakilloval a to ako sa Otto Weiter rozhádal s dcérou a fakt už 2 týždne sa nič iné nerozoberá mám pocit... Aspoň vidíme, čo je na Slovensku priorita.
@sob3k ocuvaj ma moj zlaty o tom ze v mediach sa koksuje ako na beziacom pase vie snad kazdy, kto niekoho pozna. Niektori si na tom vybudovali karieru. Dokonca aj medzi politikmi, podnikatelmi sa koksuje. Fetuju aj casnici, kuchari, barmani atd atd. Ano kokain odstranuje unavu, ale vacsina ludi si ho dava skor preto ze im navodzuje euforiu a odstranuje zabrany, zvacsuje sexualne libido (narozdiel od cisto chemickych svinstiev ako piko, alebo adderall, ktore maju len cisto stimulacny efekt).
Priznat sa mozem k comu chcem, podstatne je ci mam prave teraz nieco u seba - co nemam.
@mefistofel ten kameraman tam mohol otocit kameru len nahodou, co ti vies ci tam nebol nejaky novy. Urcite z toho mal vecsi popic ako ten kuchar. Ale kuchara museli vyjebat koli reputacii. Myslim ze o kokse vie aj vedenie televizie, ved pre moderatorov je kokain nieco ako doping.
Ale trt, to bol nejaky cukor alebo sol. Kludne by som veril tomu, ze tam aj polovica ludi chodi sfukana, ale nebude si to rovnat pod kamerou preboha, sak to da na zachode alebo kde.
Ale ten jeho skleny pohlad urcite celej veci nepomohol
Ja som si furt myslela ze v tom telerane vsetci na niecom ficia sak tk neexistuje aby boli o takom case plni elanu a vtipu!
A inak ja si nemyslim, ze to bol vtip.. ale je mi to jedno pre mna za mna nech ostane aj do konca zivota nezamestnany, nema robit hluposti.
V tomto skurvenom štáte sa len pičoviny budú rozoberať a riešiť ale ozajstné problémy nie.
Bol to iba vtip a to je všetko nijako by som ho nepotrestal ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
» www.dailymail.co.uk/news/article-34...
No mozno to nemusel spraviť, kazdy spravi chybu, ale za takýto nezmysel ma po živote? "Média" urobia z komára somára a ešte to zveličuju a naťahuju aby toho cloveka uplne zničili za maličkosť.
-___________________-
1. Koks sa väčšinou používa ako rekreačná droga/pri brutálnej únave. Pochybujem, že šéfkuchár variaci v TV nemá relatívne pohodlný život a slušný spánok.
2. Keby hodnotis ľudí podľa ksichtov aké dávajú, som Jagger 2
3. Ak nepouzivas Tor na všetko, je dosť blbé sa priznať ku koksu na nete
"Tyyy poďme hentam, tam varí ten kuchár z telerána, čo ho vyhodili za tú lajnu."
"Tyyyy vole podme, možno aj nám niečo primieša."
"Mehehehee"
Priznat sa mozem k comu chcem, podstatne je ci mam prave teraz nieco u seba - co nemam.
Ale ten jeho skleny pohlad urcite celej veci nepomohol
A inak ja si nemyslim, ze to bol vtip.. ale je mi to jedno pre mna za mna nech ostane aj do konca zivota nezamestnany, nema robit hluposti.
Bol to iba vtip a to je všetko nijako by som ho nepotrestal ...