teraz môžem povedať, že by som vrátila, alebo, že by som sa nasrala ale človek nikdy nevie ako sa zachová v situácii a čo je vlastne dôvod tej facky :/
@9 to si myslím aj ja... radšej nech rozbíja nábytok, akoby ma mal udrieť (ach)
rozum by mi povedal, že by som od neho mala odísť, keď udrel raz, tak môže udrieť znova, nabudúce horšie, ale ženy sú väčšinou naivné a veria tomu, že sa to nezopakuje.. hlavne keď za ňou dotyčný neskôr príde a ospravedlní sa jej so slovami "už sa to nikdy nestane"... a tak...
@alroune ale poznám prípad, kde si to ženská priam vyžiadala svojimi rečami ... bola to obyčajná hysterka hysterická a tá facka ich vzťahu dala nádych ... sú spolu šťastnejší ako kedykoľvek predtým
kopla by som ho, teatrálne by som odišla, a potom by som ho strašne ohovárala. ale chvalabohu, nech sú tí idioti, čo si vyberám, hocijakí, ani jeden to ešte nespravil, hoci niektorým to sršalo z očí, že mi už chcú dať jednu výchovnú
Prvýkrát by som mu nezaujato vysvetlila, že ešte raz, a zariadim, aby doživotne stratil kontrolu nad análnym zvieračom, druhýkrát by som svoj sľub splnila.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Asi by som sa maximálne urazila.
rozum by mi povedal, že by som od neho mala odísť, keď udrel raz, tak môže udrieť znova, nabudúce horšie, ale ženy sú väčšinou naivné a veria tomu, že sa to nezopakuje.. hlavne keď za ňou dotyčný neskôr príde a ospravedlní sa jej so slovami "už sa to nikdy nestane"... a tak...
Potom zbada nieco taketo:
a hned si poupravi mienku