prv slovne a potom fyzicky- udrel ma (dal mi facku) a potom dobehli spolužiaci aby mi pomohli- nechápem prečo to urobil, vídam ho iba v škole a neviem či sme sa niekedy vôbec rozprávali.
@shiki
zober so sebou niekoho kto je dvakrát taký ako on a
skús sa ho normálne spýtať na dôvod jeho konania. Ak s tým neuspeješ tak nastúpi tvoj spoločník a ten sa s ním už ´´porozpráva´´
@kafem
spolužiak čo meria 190 cm a denne chodí do posilky mal problém ho odo mňa odtiahnúť. Absolútne netuším čo sa to tam stalo, ale ten chalan bol ako besný a cestou keď odchádzal zhodil učiteľku. Neviem čo som mu urobila
@shiki
tak to je asi ťažký prípad a nemá to v hlave v poriadku.
normálny chalan keby bol neviem ako najekabátený, tak dievča pošle maximálne do preč, v žiadnom prípade ju neudrie.
A keď ešte ako píšeš zhodil učiteľku tak si myslím že tá by to malo riešiť normálne s jeho rodičmi, a následne potrestať vylúčením zo školy, zníženou známkou so správania alebo niečím podobným
@kafem
súhlasím, ale ja som ho ani neprovokovala. Jednoducho som šla po technickej zaniesť hrable a zavadila o neho rukou-ani som ho hrablami nebuchla ani nič- a on zrazu vybuchol na mňa že som je*nuta a že čo sa ho chytám a keď som sa ospravedlnila aj keď som s tým nebola stotožnená tak mi povedal že klamem a normálne mi tresol _mam rozbitu peru zvnutra vďaka nemu- a ešte niečo chcel urobiť, ale prišli spolužiaci a pomohli mi. absolútne to nechápem.
no co niekto ti da facku a poseres sa s toho ? (vim ze si baba ale tak co uz) ja som par krat dostal na picu a tiez za nic no a co uz treba utekat a pripadne ked ti sposobi nejake financne skody alebo vazne zdravotne tak to riesit nejak na dalsi den .... ale tak keby som mal riesit len obycajnu facku tak uz by som sa s toho asi zblaznil
vyzeram, ze si clovek 2 x premysli, ci ma napadne. Kazdopadne, keby som videl, ako nejaky chlap udrie zenu, tak ak bude rozumny dam tej zene cas ujst a ponuknem jej pomoc a ak rozmny nebude, tak by som poskladam do krabicky.
@torpedo08
to akože všetko beriem, ale keby som ho aspoň vyprovokovala alebo čo. Jednoducho som šla okolo a šuchla sa oňho. koľko krát už mňa niekto zhodil a ešte som aj vynadane dostala a vtedy som mala chuť aj už ho napadnúť, ale nikdy som na niekoho nezaútočila fyzicky (už som vynadala veľa krát keď som sa cítila v práve). takže toľko k tej facke
asi by ma to trapilo ale ine zalezitosti by to vytlacili skoro z mojej hlavy a z casu na cas by sa mozno vynoril otaznik keby som sa nudila, lebo ved preco by si nechcela prist na to, ze co to malo byt...ale tak asi len niekto sibnuty by to urobil a takych radsej neprovokovat, cize by som sa bala branit.
@sapphirizing
hej, no len mi mame triedy vedľa seba atď. a čo ja viem, ale rada by som sa vyhla ďalšiemu problému s ním- či ja by som sa s ním dostala do x alebo niekto iný .
@shiki to si piš, že si obišla dobre teda ako, nie že by som si chcela sťažovať ale sú momenty kedy si vravím, že by to chcelo niekoho kto bude za mňa žuvať, kýchať, smrkať, spať a ešte množstvo iných vecí ďakujem, nápodobne nech sa pera zhojí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
neviem či by som sa mala pustiť do 2x takej osoby ako som ja a nie som si istá či to je práve najvhodnejšie riešenie
zober so sebou niekoho kto je dvakrát taký ako on a
skús sa ho normálne spýtať na dôvod jeho konania. Ak s tým neuspeješ tak nastúpi tvoj spoločník a ten sa s ním už ´´porozpráva´´
spolužiak čo meria 190 cm a denne chodí do posilky mal problém ho odo mňa odtiahnúť. Absolútne netuším čo sa to tam stalo, ale ten chalan bol ako besný a cestou keď odchádzal zhodil učiteľku. Neviem čo som mu urobila
tak to je asi ťažký prípad a nemá to v hlave v poriadku.
normálny chalan keby bol neviem ako najekabátený, tak dievča pošle maximálne do preč, v žiadnom prípade ju neudrie.
A keď ešte ako píšeš zhodil učiteľku tak si myslím že tá by to malo riešiť normálne s jeho rodičmi, a následne potrestať vylúčením zo školy, zníženou známkou so správania alebo niečím podobným
súhlasím, ale ja som ho ani neprovokovala. Jednoducho som šla po technickej zaniesť hrable a zavadila o neho rukou-ani som ho hrablami nebuchla ani nič- a on zrazu vybuchol na mňa že som je*nuta a že čo sa ho chytám a keď som sa ospravedlnila aj keď som s tým nebola stotožnená tak mi povedal že klamem a normálne mi tresol _mam rozbitu peru zvnutra vďaka nemu- a ešte niečo chcel urobiť, ale prišli spolužiaci a pomohli mi. absolútne to nechápem.
ak sa mi to ešte niekedy stane možno to aplikujem
to akože všetko beriem, ale keby som ho aspoň vyprovokovala alebo čo. Jednoducho som šla okolo a šuchla sa oňho. koľko krát už mňa niekto zhodil a ešte som aj vynadane dostala a vtedy som mala chuť aj už ho napadnúť, ale nikdy som na niekoho nezaútočila fyzicky (už som vynadala veľa krát keď som sa cítila v práve). takže toľko k tej facke
hej, no len mi mame triedy vedľa seba atď. a čo ja viem, ale rada by som sa vyhla ďalšiemu problému s ním- či ja by som sa s ním dostala do x alebo niekto iný .
čau sestra čo sa stalo tebe ?
owww nechcela by som a vidím že som ešte dobre obišla len s rozbitou perou sa vyzdrav