neišla by som ani za nič ...veď ani za prácou nechcem odísť do zahraničia kvôli kamarátom a nie to ešte že sa úplne niekam odje*ať....ale keby fakt že musím že musím, asi by som depkárčila najbližší rok minimálne
na Sicíliu?? ou...nebudem sa pýtať na dôvody, ale tak..lutujem ťa, že budeš musieť opustiť všetko čo tu máš...
brala by som to ako veľké dobrodrúžstvo....avšak musela by som si zabezpečiť to že keby niečo tak sa tu mopžem kedykolvek vrátit....pre isty pocit istoty... a užívala by som si každý den v tej novej krajine
aspon že viem aspon že viem trochu jazyk, tak tie základne veci....to je velmy zložité:/...maame sa tam stahovat a povedzme že tam mam vzdialenu rodinu aale tu rodinu ktorú maam rad je tu:/este ktomu by som musel najprv sa uplne naučit taliančinu a potom od začiatku na nejaku strednu školu ist... a aj zase nových kamaraatov si hladať:/...aa ešte ktomu od najkrajších žien maam odchádzať?
cítila by som sa smutne odyst z rodneho mesta niekam daleko od všedkych ludí stratit vsedko co som tu vybudovala ... Ale vydim aj pozityva a to take ze v inych krajinach sa maju lepsie da sa tam rychlo zohnat praca ... v zahranici sa rychlo uči cudzí jazyk .. A do práveho domova kde som vyrastala sa da vrátit kedykoľvek . Nič nestratíš iba načerpeš nové skúsenosti
@misskitty tak to hej pozitíva suu tam keby neboli tak by sme tam neišli .....aspon je tam pekne teplo more.....aj ked tie vianoce bez snehu aale na Etne je aspon sneh ....ja už som tam bol asi 5x takže už trošku viem očom to tam je.... .)
Ak by sa veci mali tak, že by som tam nešla na slepo "že skúsim", ale mala by som aspoň niečo "zabezpečené" (práca, kde bývať)... Fakt, že by mi chýbalo pár ľudí, by mi v tom nezabránil (stále existujú pohľadnice, internet a letenky na prípadné návštevy)
ty kokos pohoda džez, odišla som vlastne zo dna na den.. sice nie tak daleko, ale predsa do ineho statu, kde som cudzinec a musim si pytat povolenie na pobyt.. žijem, citims a fajn a nedokazem si predstavit ze by som to znovu neurobila
čo ja viem...treba byť flexibilný a brať to z tej lepšej stránky...rozšíriš si obzory možno sa naučíš taliansky Spoznáš milých ľudí a pekné miesta. A vždy sa sem budeš môcť vrátiť...ja chcem minimálne na rok po škole ísť niekam ďaleko.
ja by som isla s radostou za niecim novym ... aj tak tu nechcem ostat trcat ... ale n Siciliu asi nie :/ aspon nie s rodicmi a vsetkym ... a keby uz ano tak by som so sebou niekoho stiahla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
na Sicíliu?? ou...nebudem sa pýtať na dôvody, ale tak..lutujem ťa, že budeš musieť opustiť všetko čo tu máš...
pozdravuj Vita Corleoneho..
a preco by si nesiel? mas tam rodinu..rodina sa o svojich clenov vzdy postara vsak? =D
a ku tatovi nechodievaju do kancelarie ludia, ziadajuc ho o pomoc a bozkavat mu ruku?
@d2v1d a tebe zavidim,ale ak tu mas dobre zazemie,mas to tazke