Raz som videl, ako na ZASTÁVKE plnej ľudí dvaja chlapi jedného držali a tretí ho mlátil. Ďalší dvaja sledovali okolie, či niekto moc nečumí...
Ono všetci mali aj o 30 kg svalov viac ako ja (a to nie som najľahší) a vyzerali byť ozbrojení. Nebolo mi všetko jedno, chcel som pomôcť, no bál som sa zakročiť alebo zavolať políciu, tak som to odignoroval (a ignorovalo to ďalších možno 20 ľudí na zastávke)
Neviem o čo išlo, pravdepodobne si to ten chlap zaslúžil, no odišiel po svojich a nebolo mu až tak moc ublížené (tuším ani nekrvácal).
Ako by som sa zachoval v inej situácii neviem, no pravdepodobne by som sa snažil pomôcť.
Podla toho co sa mysli pod pojmom pomoct. Ak by to bolo nejake 120 kilove nabuchane hovado, tak by som sa fyzicky nevrhla medzi neho a obet ale pokusila by som sa vymysliet nieco efektivnejsie
Nie, možno ten slabší provokoval, možno si to zaslúžil, ak by to nebolo úplne ze brutálne, tváril by som sa ze nič nevidim... Jedine ak by bol obeťou človek ktorého uznávam, dobrý človek, atď...
Inak som si istý, ze ak nie všetci, tak väčšina z tých co hlasovala za Áno by v skutočnosti len stály na mieste a nevedeli co urobiť, fizlov by zavolal kdosi iny, pomysleli si, prípadne sa báli ze to bude maličkosť a budú fiilom na smiech, moozno by sa tvárili za nič nevidia, povedali si: vsak hádam prežije...... Proste nepomohli
@12
inak aj ja som nad tým rozmýšlal, či by skutočne pomohli, ak by sa dostali do takej situácií... pretože pokiaľ človek nie je priamo v takej situácií tak sa o tom veľmi dobre uvažuje.
Ono sa to neda takto povedať, v tej situaci by sme sa spravali uplne inac. Tu si mozeme napisať aky by sme boli hrdinovia a pomohli no keby sme tam stali tak by sme sa chovali inac.
Inak ja som dal neviem lebo neviem zaležalo by to ako moc by bol silný.. samozrejme keby bol silný asi ako ja a bil by niekoho slabšieho dajake decko abo čo a videl by som že ten chalan je vystrašený asi by som sa z diaľky spýtal čom ho bije... keby to bolo napr že ten malký mu nadával po rodine a tomu silnejšiemu rupli nervy tak chápem to sa môže stať hocikomu že proste od nervoch sa neudrží ale keby len tak bezdôvodne ho mlatil a tamten by tam pomaly plakal asi by mi svedomie nedovolilo iba tak odísť..
@17 + viem aký je to pocit keď vás niekto otravuje a potrebujete pomôcť a všetci na vás len čumia a nikto nezakročí.. som raz tak ako decko (mal som asi 9 r.) šiel na trening a nejaký muž starší (mohol mať 40) zastavil a pytal odo mňa peniaze a ja som vravel že nemám žiadne a on vkuse otravoval že potrebuje peniaze keď chcem prejsť či čo a mne už pomaly do plaču šlo lebo som nevedel ako ho odohnať vtedy a prišiel ku mne nejaký pán (vyzeral skoro jak Braňo Mojsej) a sa spýtal "to je tvoj otec?" a ja "neni" a on "tak pokračuj" som šiel ďalej a on toho muža tam nechcel pustiť a dačo mu tam hovoril som bol taký šťastný že ma dakto "zachránil" tvár tých mužov si pamätám do dnes ale ani jedného som už v živote nevidel.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ono všetci mali aj o 30 kg svalov viac ako ja (a to nie som najľahší) a vyzerali byť ozbrojení. Nebolo mi všetko jedno, chcel som pomôcť, no bál som sa zakročiť alebo zavolať políciu, tak som to odignoroval (a ignorovalo to ďalších možno 20 ľudí na zastávke)
Neviem o čo išlo, pravdepodobne si to ten chlap zaslúžil, no odišiel po svojich a nebolo mu až tak moc ublížené (tuším ani nekrvácal).
Ako by som sa zachoval v inej situácii neviem, no pravdepodobne by som sa snažil pomôcť.
inak aj ja som nad tým rozmýšlal, či by skutočne pomohli, ak by sa dostali do takej situácií... pretože pokiaľ človek nie je priamo v takej situácií tak sa o tom veľmi dobre uvažuje.
Inak ja som dal neviem lebo neviem zaležalo by to ako moc by bol silný.. samozrejme keby bol silný asi ako ja a bil by niekoho slabšieho dajake decko abo čo a videl by som že ten chalan je vystrašený asi by som sa z diaľky spýtal čom ho bije... keby to bolo napr že ten malký mu nadával po rodine a tomu silnejšiemu rupli nervy tak chápem to sa môže stať hocikomu že proste od nervoch sa neudrží ale keby len tak bezdôvodne ho mlatil a tamten by tam pomaly plakal asi by mi svedomie nedovolilo iba tak odísť..