situacia:v sobotu je koncert na ktory neskutocne chete ist vela ludi sa vas spyta ci nejdete s nimi,ale vyberete si cloveka s ktorym ste uz dlho neboli napisete mu ci nejde on suhlasi ze pojde..nakoniec sa dohadujete ako idioti tri dni ci sa ide ci sa nej
najhorsie je to ze vam dotycna osoba nedokaze narovinu povedat ez nejde...vzdy lepsie ako tvrdit ze hej hej dobre a potom toto...neznasam to..racej narovinu a do oci nechcem ist ako sa tvarit ze je vsetko v pohode a potom robt sceny ako baba..koli takej somarine ako ze som sa neozvala dlhsiu dobu...snad nieje dolezite ako dlho sa clovek neozve ale ci sa ozve ...preca nemusi byt zatym vzdy ignoracia.
Ked sa chcem s niekym po 100 rokoch stretnut, tak ho nevolam s neakou cudzou partiou von na koncert, kam sa mu nechce ist, ale idem s nim niekam len tak...
Jednoducho chod aby si nebola sama pripoj sa k ľudom,kt.stebou chceli ísť..a ked nepríde ten chalan pridaj na FB alebo na nejakú socialnu sieť napríklad fotku,alebo príspevok ako tam bolo fajn a ako si si to užila!!! nech vidí,že si sa zabavila aj bez neho..
viete co vysrala som sa nanho, nahradila druhym dlhorocnym kamaratom ktory tam ide tiez len koli kapelam hlavne ako ja...vsak gazdovska veselica......ide tam mimochodom niekdo..BB Tirish pub?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
To si mohla dať do blogu