ja som vždy tužila aj tužim zomrieť tak že sa utopím,ale takym sposobom,že..vleziem do vody budem plavať a nadychnem sa normalne vody až kym mi to nezaleje pluca a neodídem..neviem ci to bolí,ale chcela by som to tak.
Skočila by som z nejakej výšky, len akosi neviem z akej. Na Slovensku sa ani poeticky zabiť nedá. Keby bývam inde skočím z nejakého vysokého útesu do mora.. krásna smrť
pod vlak je tá najhnusnejšia vec! Mešká vlak, musia ťa zoškrabávať z vlaku, kolají a okolia kde ťa to všade rozjebalo. Všetci ťa kvôli tomu budú nenávidieť.
@gukol najhoršie ja som to už videla..teda nie ked sa to stalo ale potom ako sa to stalo..nejaký mladý chlapec sa tu hodil pod vlak...a ešte nestihli polciajti všetk ozakryť..a na jednej strane noha..na druhej časť hrude..hlava..dosť traumatizujuce pre mna..a vyhnuť sa otmu nedalo kedže ja sa domov dostanem len tak že prechadzam cez železnicu..
neviem prečo vždy tak som o tom uvažovala..pride mi to dake čarovne.
@hetfield - keď už si pod vodou držíš dych čo najdlhšie a tým už strácaš kyslík v krvi a vydýchneš posledné bublinky a už vtedy sa ti začne zatemnovať, nadýchneš sa vody naplnia sa plúca a mozog nedostane kyslík a hneď šok tŕpnutie teľa a úmrtie. Podľa doktorov
@thisismyname - žiadna samovražda nie je čarovná fujky
@thisismyname ja som sa raz topila navzajom s kamoskou, lebo nevedela plavat a snazila som sa ju pritahniut na breh, lenze ona ma stiahlia k sebe, mali sme 10 a uz som si myslela, ze umriem v kazdej chvili, bola som s tym zmierena a fakt to nebolo vobec strasne
Ja by som to neskúšala, lebo je riziko, že by sa mi to nepodarilo, ale iba by som si trvalo poškodila zdravie a to je snáď horšie ako hociaké utrpenie, kvôli ktorému človek rozmýšľa nad samovraždou.
zrejme by som si skocila z nejakej paradnej vysky, nech si este uzijem trocha potesenia a adrenalinu ..cisto teoreticky, zatial ma myslienky na smrt zdaleka obchadzaju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
ocko mi odporúčal skok pod lietadlo.
pod vlak skákať nie je pekné.
skok z budovy alebo
ale vzdy ma fascinovalo to, ked niekto skoci z velkej vysky.
ale nerada nad takym premyslam, radšej žime.
a pod vlak by som v živote skočiť nechcela,nechcela by som zažiť to,že sa to nepodarí napr.to by bolo sakra nepríjemné
@hetfield @thisismyname
Utopenie nie je až tak hrozné ževraj. Pár sekúnd, máš plné pľúca vody a už stratíš vedomie a jedine čo cítiš je pálenie na hrudi.
neviem prečo vždy tak som o tom uvažovala..pride mi to dake čarovne.
@thisismyname - žiadna samovražda nie je čarovná fujky
osobne by som si šibla do žily veľa pika,alebo zožrala veľa liekov...
utopiť sa náročky je vraj prakticky takmer nemožné pre človeka, ktorý vie plávať
a nôž do krku preboha, to teda určite nie
ja by som chcel, aby ma v 80ke zabila ziarliva milenka
ja chcem žiť!