Ja zabijam pavuky prostrednictvom mojho psa, lebo ja sa ich este aj zabit bojim A viem, je to mozno krute, ale ja jednoducho nedokazem zdielat jednu domacnost s pavukmi.
poznam viacero (takmer) dokonalych vrazd. Staci si pozriet niekolko dielov CSI, Colomba alebo Jessicy Fletcherovej Tam sice vrahov vzdy odhalia, ale silne pochybujem o tom, ze nasa policia by take pripady dokazala vyriesit.
Ale ked uz su tu tie otazky:
1. este neviem, naslo by sa zopar ludi. Ak vylucim arogantnych profesorov a neznesitelne pice zo skoly, stale mi ostane dost ludi na to, aby som (ak ma chytia) stravila zbytok zivota v base...
2. peniaze, pomsta, ziarlivost, afekt, sebaobrana, vyssie dobro...dovodov sa da najst mnoho...
3. bez komentara, nebudem tu davat detom rady, ako sa maju zbavit ucitelky, ktora im uzavrela trojku.
4. dala by som si Deli...ale nie. Pokusila by som sa zahladit stopy. Popripade usla za hranice EU...
3. mučenie - každú hodinu by osm tej osobe odrezal jeden prst, ak dojdú prsty vylúpnem tejosobe oko a dám jej ho zjesť, ak nezje, odrežem ruky, ak zje, odrežem len jednú ruku, vytrhám vlasy, ďalej prestrihnem jazyk na polovice, odrežem ucho a odkrojím z brucha ... nechám vykrvácať ...
4. buď sa priznám alebo spravím dokonalý plán ako to ututlať ...
matikarku ,dala mi 4,vynechal by som tyzden zo skoly a v jeden den by som isiel kilak od skoly kde stoji taka pekna vysoka budova a je vyhlad na nasu triedu a dal by som ju z m82 do hlavy ,zbran by som hodil do kyseliny aj ked som mal rukavice a bolo by zil by som si bezstarostnym zivotom
viete , keď chcete spáchať vraždu je tu jeden dobrý sposob
je to kruté ale najlepšie je nafingovať vlastnú smrť nejakým presvedčivým sposobom( potom ani dane platit nemusite). ked ste akoze oficilane mrtvi a nekoho zavradite tak vam to stopercentne prejde. ale ako doverihodne nafingovať vlastnu smrť.....
@smejkap ospravedlnujem sa ale visteznejsie to neviem povedat tak budem len opakovat:
1. este neviem, naslo by sa zopar ludi. Ak vylucim arogantnych profesorov a neznesitelne pice zo skoly, stale mi ostane dost ludi na to, aby som (ak ma chytia) stravil zbytok zivota v base...
2.afekt...dovodov sa da najst mnoho...
3. bez komentara, nebudem tu davat detom rady, ako sa maju zbavit ucitelky.
4. dal by som si Deli...ale nie. Pokusil by som sa zahladit stopy. Popripade usiel za hranice EU...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
2.zabil by som preto lebo je to geco
3.kebyze viem tak to uz spravim
4.isiel by som do vazenia(mozno)
ale nemám záujem vraždiť :p
2. Neviem.
3. V afekte dobodať (to by veľmi dokonalé nebolo), premyslene inzulínovou injekciou.
4. Potom by bol pokoj, naša polícia by na to nikdy neprišla.
Ale ked uz su tu tie otazky:
1. este neviem, naslo by sa zopar ludi. Ak vylucim arogantnych profesorov a neznesitelne pice zo skoly, stale mi ostane dost ludi na to, aby som (ak ma chytia) stravila zbytok zivota v base...
2. peniaze, pomsta, ziarlivost, afekt, sebaobrana, vyssie dobro...dovodov sa da najst mnoho...
3. bez komentara, nebudem tu davat detom rady, ako sa maju zbavit ucitelky, ktora im uzavrela trojku.
4. dala by som si Deli...ale nie. Pokusila by som sa zahladit stopy. Popripade usla za hranice EU...
2.preto, lebo
3.co najrychlejsie
4.potom by som si dala deli
2. Jedine keby uližoval druhému alebo rodine.
3. To je tiež jedno. Ale myslím, že nožom by som nedokázal zabiť innocent: )
4. Verím, že keby som stále chodil po lesoch a žil len v nich, tak by ma našli za sto rokov a možno aj to nie
2. Lebo je to jebnuté decko
3. Mučenie
4. Oslavááá
2. viac dôvodov
3. mučenie - každú hodinu by osm tej osobe odrezal jeden prst, ak dojdú prsty vylúpnem tejosobe oko a dám jej ho zjesť, ak nezje, odrežem ruky, ak zje, odrežem len jednú ruku, vytrhám vlasy, ďalej prestrihnem jazyk na polovice, odrežem ucho a odkrojím z brucha ... nechám vykrvácať ...
4. buď sa priznám alebo spravím dokonalý plán ako to ututlať ...
2. nackov lebo su to kokoti co nemaju co chodit po tejto zemi, zvysok je osobny
3. najradsej holymi rukami dobit na smrt
4. potom by som si utreel ruky a zapalil si cigu
2.Lebo si to zaslúžim
3.Búchačka alebo by som sa rozmetala na motorke
4.Netuším,čo potom...
2.neviem
3.cenculom....samoznicujuci dokaz
4. neviem
1. je ich kopa (zaplnil by som si ročný plán)
2. Prečo? lebo takých otrasných debilov a čo ja viem čo nedisciplinovaných blbcov neznášam a ...
3. vždy sa niečo nájde
4. hrať sa na richrda kimbla by som sa určite nehral, treba to ešte naplánovať
apropo - všetko len teoreticky, dokážem sa v poslednej chvíli ovládnuť
koho
do
toho
*(Text bol zmazaný adminom,, tento návod je až príliž detailný a skutočný)*
*Nech sa to už viac krát neopakuje! Toto si nechaj sám pre seba!
2. žerú mi všetky nervy a kus života
3. *BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM*
4. išiel by za to sedieť komplic.. nejaký sused, ktorého by mi bolo ľúto
2. pretoze mam chut
3. ostriekam ho semenom
4. zoberem servitku a utriem aby neboli dôkazy
2. lebo je najafektovanejší človek čo poznám
3. kyanidom =D
4. nič =D užívala by som si pokoj
2.lebo nepozanm dovod aby zil
3.niecim mrte obycajnym a gycovim a dostupnim
4. vyhliadnem dalsieho
je to kruté ale najlepšie je nafingovať vlastnú smrť nejakým presvedčivým sposobom( potom ani dane platit nemusite). ked ste akoze oficilane mrtvi a nekoho zavradite tak vam to stopercentne prejde. ale ako doverihodne nafingovať vlastnu smrť.....
1. este neviem, naslo by sa zopar ludi. Ak vylucim arogantnych profesorov a neznesitelne pice zo skoly, stale mi ostane dost ludi na to, aby som (ak ma chytia) stravil zbytok zivota v base...
2.afekt...dovodov sa da najst mnoho...
3. bez komentara, nebudem tu davat detom rady, ako sa maju zbavit ucitelky.
4. dal by som si Deli...ale nie. Pokusil by som sa zahladit stopy. Popripade usiel za hranice EU...
2. lebo som chuj
3. Na nete a tu...
4.Išiel by som spať
2 lebo to su kkti
3 9mm
4 zakopat v lesi