mojej spolužiačky ocko ma pravdepodobne frajerku, mama im umrela pred 4 rokmi, raz si citala jeho esemesky a nasla tam par esemesiek od nejakej zeny z textom chybas mi a tak podobne, teraz je cela nestastna a strasne sa na ocka hneva, kazdy jej hovori ze
Nechcem poucovat, ale v prvom rade by som tie esemesky necitala. Ak by im to chcel povedat, povedal by.
A ako by som to riesila? Hm, tazko povedat. Ona s tym nic nespravi. A tym, ze sa na neho hneva asi nic nevyriesi, ale nech sa ho na to skusi opytat. Inu moznost nevidim.
Veď si zober samú seba - tiež chceš mať niekoho pri sebe. Tak isto aj jej otec - si našiel niekoho kto by z ním bola - pretože aj on sa cítil sám a opustene. Neviem prečo by mala byť ona nahnevaná na svojho otca. Veď pokým je jeho frajerka milá a nechce ho okradnúť o peniaze tak v tom nevidím problém VeĎ čím viac ľudí poznáš tým lepšie.
citat sms to je ako citat sukromne listy...osobne..nikdy by som to nerobil...je to porusovanie zakladnyx ludskyx prav...nechcem nadavat lebo ju nepoznam ale co uz toto de sme!!!!
ja by som sa na neho nehneval..ved bez zeny je tazke zit..potrebuje lasku..a ak je to seriozna osoba..preco mu to zakazovat!!!
nemala mu co citat smsky, to je jedna vec...a co je na tom, keby aj mal niekoho jej otec? To on uz teraz nema mat nikdy ziadny vztah alebo co? Vsak aj on ma pravo byt stastny a ta tvoja kamoska je pekne sebecka ak mu v tom bude branit...
Ako už ostatní povedali - nemala mu čítať tie SMSky, pokiaľ čítam SMSku u niekoho v telefóne, tak len ak mi ju chce majiteľ telefónu sám ukázať...
A druhá vec - "Ako by ste to riešili?" - podľa mňa nie je čo riešiť... Nech sa tá kamarátka skúsi zamyslieť či naozaj je čo riešiť a či má nejaký objektívny dôvod hnevať sa na svojho otca, či si nemyslí že aj jej otec má právo byť zase šťastný...
4 roky je moc. Clovek potrebuje lasku. A co ma riesit? Tak si nasiel babu a co? Vsak uz nema zenu. hadam nebdue do smerit lubit zenu ktoru nema pri sebe. Ona potrebuje aj matku. neviem kolko mate rokov dievcata, ale asi nie vela.
ja by som to enchal tak. nech ma aj on zivot a halvne ten svoj. A nech je este rada, ze to nerieis tak. Ze on odyde a necha dceru v dome samu a pojde byvat k nej. Toto sa stalo jedneu chalanovy. Otec mu dava prachy a zije v byte sam.
Otec ma jednoznacne pravo na stastie a lasku, na taku lasku kotru mu neda dcera, ale zena.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
A ako by som to riesila? Hm, tazko povedat. Ona s tym nic nespravi. A tym, ze sa na neho hneva asi nic nevyriesi, ale nech sa ho na to skusi opytat. Inu moznost nevidim.
Nehovoriac o tom, ze jej foter si moze robit co chce a nema aboslutne ziadne pravo byt nastvana. Ked uz niekto moze byt nastvany tak jej foter.
ja by som sa na neho nehneval..ved bez zeny je tazke zit..potrebuje lasku..a ak je to seriozna osoba..preco mu to zakazovat!!!
A druhá vec - "Ako by ste to riešili?" - podľa mňa nie je čo riešiť... Nech sa tá kamarátka skúsi zamyslieť či naozaj je čo riešiť a či má nejaký objektívny dôvod hnevať sa na svojho otca, či si nemyslí že aj jej otec má právo byť zase šťastný...
ja by som to enchal tak. nech ma aj on zivot a halvne ten svoj. A nech je este rada, ze to nerieis tak. Ze on odyde a necha dceru v dome samu a pojde byvat k nej. Toto sa stalo jedneu chalanovy. Otec mu dava prachy a zije v byte sam.
Otec ma jednoznacne pravo na stastie a lasku, na taku lasku kotru mu neda dcera, ale zena.