Mne skor pride divne preco si kazdy sada co najdalej od ostatných ludi a kazdy si obsadi nove miesto. Potom ked si s nejakou holkou a chcete si sadnut spolu vedla seba tak nemate kde.
Ak by to bola nejaká slečna,tak by sa to možno dalo vnímať ako signál aj keď čo ti ja viem,v týchto veciach sa mic nevyznám,neviem či by nejaká žena takto dávala najavo sympatie,každopádne,nič také sa mi ešte nestalo a asi ani nestane
v prvom rade bysom sa snazil odhalit dovod preco som toho cloveka takto pritiahol...cize klucove by bolo pohlavie a vek ... ak by to bolo mlade dievca tak to by az take zahadne nebolo ...
stary chlap,to uz je iny level to bysom si odsasol samozrejme
Poviem pravdu nemám rada ak si ku mne niekto sadá ale no čo už prežijem to ......... nejako snažím sa robiť si niečo iné a prosím Pána Boha aby sa mi ten človek neprihovoril
ak by vyzeral úlisne,nepotesilo by ma to velmi a ak celkom fajn,nevedela by som vobec o com hovorit ak by na to prislo...ak by to bol dedek,babicka, opat by som cakala,ze sa pustia do rozhovoru a opat by som nevedela o com s nimi
normalne ked som chodila busmi kedysi davno tak sa mi to stavalo ale ja som mala vacisnou sluchatka a klepkala som si nohou takze nebola so mnou rec takze mozno sa mi niekto aj prihovoril ale ja o tom neviem
@ajsha Ako som čítala tie komentáre, normálne som sa už bála že budem jediná, komu sa to nepáči. Ale nie som, díky
Mne osobne by to bolo nepríjemné. Proste keby ten človek niečo chcel, tak ho vypočujem ,ale nemám rada ľudí, čo nerešpektujú osobný priestor druhých. Len preto, že jemu to nevadí, to nemusí znamenať, že to je príjemné aj tomu druhému. Trošku ohľaduplnosti (nech sa aspoň spýta, či si môže prisadnúť)
@nostroma Niektorý ľudia sa potrebujú stále s niekým porozprávať, hlavne staršie dámy (nechcem tým nikoho uraziť, ale niekto sa tu možno nájde). Ako jasne že by som toho človeka neignorovala ale cítila by som sa trápne. Aspoň keby som v tých autobusoch mala viac osobnejšieho priestoru. A najlepšie, minule si ku mne prisadol jeden starší ujo a mal tak zhruba 150 kilogramov. Na si na mňa priam sadol a vytlačil ma skoro že som nerozbila okno, ktoré vdakabohu bolo kvalitné
@ajsha Ja chápem ich potrebu, ale nech aj oni chápu potreby iných, že nie každému je to po chuti. A keď ujo nastúpil, nebolo iné voľné, len vedľa teba?
Stalo sa mi to už párkrát. Pokiaľ z nich nejde nepríjemný zápach alebo nekašlu a nesmrkajú kaž dých 20 sekúnd, tak mi to nevadí. Naposledy som to šťastie nemala.
Velmi rad sedim sam, nemyslim ze by som sa ho pytal preco si vedla mna sadol ci uz by to bol stary dedko alebo ceckata blondina, takze ak by bol napzaj temer prazdny bus tak by som sa zdvihol a sadol si inde, nemam moc rad taketo spekulacie... Na druhej strane ak by nieco chcela/a urcite by som ho neignoroval.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Vlastne som plánoval že niekedy pôjdem sám na neskorý bus, kde by boli fakt len 2-3 ľudia a sadol by som si k niekomu, len tak
Ak by to bol nejaký nepekný nevoňavý ujo, asi by som si myslel, že ma chce okradnúť. Ak niekto iný, asi by ma to potešilo a dali by sme sa do reči
stary chlap,to uz je iny level to bysom si odsasol samozrejme
Mne osobne by to bolo nepríjemné. Proste keby ten človek niečo chcel, tak ho vypočujem ,ale nemám rada ľudí, čo nerešpektujú osobný priestor druhých. Len preto, že jemu to nevadí, to nemusí znamenať, že to je príjemné aj tomu druhému. Trošku ohľaduplnosti (nech sa aspoň spýta, či si môže prisadnúť)
vlastne našťastie som autobusom nešiel zo päť rokov žiadnym...
Ked to mne robia, bojim sa, ze ma znasilni.
@mono66