@antifunebracka@22 stale dufam že ťa stretnem niekde v uliciach BA a toto sa stane @baroon !!! sam si teta @lochnessko chvejem sa tu pod postelou, pomoc
Ak by to bola žena tak nič by som nespravil, len trochu zachvel. Ak chlap, tak by som mu len dal facku, a spýtal sa ho že prečo to spravil, prečo si to dovolil. :letim:
not gonna happen, pretože by som žiadnej random osobe nedovolila priblížiť sa ku mne dostatočne blízko na to, aby ma mohla pobozkať, personal space, bitch
Myslím, že to by bol správny čas na poriadny nasratý hysterický záchvat.
A následne siahodlhú dezinfekciu celej ústnej dutiny, nanajvýš dôkladne (čo by teda zrejme znamenalo, že by som tú traumu musela zaliať alkoholom v márnom dúfaní, že na daný incident zabudnem).
Či vlastne, zabudla som na súčasnú profilovku! Tak nič, len by som mu vysala všetku životnú silu a nemusela pekne dlhú dobu nič jesť
ak by bola pekná a opýtala sa, tak by som dovolil...inak si neviem predstaviť aby sa nejak nasilu na mňa natlačila a pobozkala ma (aj výška tu hrá trošku rolu )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
@baroon !!! sam si teta
@lochnessko chvejem sa tu pod postelou, pomoc
A následne siahodlhú dezinfekciu celej ústnej dutiny, nanajvýš dôkladne (čo by teda zrejme znamenalo, že by som tú traumu musela zaliať alkoholom v márnom dúfaní, že na daný incident zabudnem).
Či vlastne, zabudla som na súčasnú profilovku! Tak nič, len by som mu vysala všetku životnú silu a nemusela pekne dlhú dobu nič jesť
keby to bola neznama sympaticka slecna, tak by som asi bol chvilku v rozpakoch, potom sa zacal smiat, predstavil sa jej a zobral ju na kavu