K téme. U nás vo firme má každé auto gps a nikto s tým nemá problém. A ani nevidím žiaden dôvod prečo by mal byť. Keď firemné, tak ho používam na prácu. Ak potrebujem niečo súkromne, tak si vybavím a je jasné, že si to aj sám financujem.
mne stačila minulotýždňová reakcia, keď som si v jednom bratislavskom nemenovanom nákupnom centre našla svoje auto doškriabané...ale našťastie, sa nebál priznať "pachateľ"...
@georg21 no šéf tuším má právo namontovať zamestnancom gps aby ho mohol kontrolovať ... ale či to môže aj bez vedomia zamestnanca... ja myslím žeby o tom mal vedieť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
K téme. U nás vo firme má každé auto gps a nikto s tým nemá problém. A ani nevidím žiaden dôvod prečo by mal byť. Keď firemné, tak ho používam na prácu. Ak potrebujem niečo súkromne, tak si vybavím a je jasné, že si to aj sám financujem.
Stalo sa ti to?
sťažovať sa na inšpektorát práce, či sa to vôbec môže. Teda ak by som vedome neporušil nejaký zákon ja.