ste sami doma je strašná búrka, je noc asi tak pred dvanástou hodinou . Pozeráte nejaký film alebo ste na počítačí a zrazu vipne svetlo v celom dome alebo byte a počujete silný plač z nejakej izby ale nikto nieje doma!! Ako by ste reagovali??
.. . no v prvom rade by som sa kvalitne vydesil.. následkom čoho by bola neschopnosť sa hýbať a dýchať...
kým by som si uvedomil čo sa môže stať, čo sa stať mohlo a čo sa stať nemôže, čakal by som nehybne sedia/ležiac na svojom mieste
(keby som stál, tak sa rýchlo priplazím k zemi, aby som si bol istý, na čom som). ..
po chvíli by som vyhľadal nejaké miesto, kde sa cítim bezpečne a pohodlne, teda pravdepodobne posteľ, ak by bola po blízku.. ale aj so zemou sa uspokojím..
Kokos v celom dome vyplo elektriku ,vyplo comp ,zhasli svetla ,ja sama doma ,cca 22:00,burka jak hovado same blesky a moj pes brecha jak zmyslov zbaveny ,beha hore-dole po celom dome,dvere vrzgali...A zvoni mi nezname čislo na mobil ,tak ja cela v strese ze to jak v horore a zdvihnem mobil a počujem: "Za 10minut som doma ,neboj sa ponahlam sa" -to volala mama s noveho čisla ako som sa neskor dozvedela ze to volala mama zo služobneho mobilu -ktore cislo som nemala ulozene...Ako ja cela v strachhu a podotýkam to som mala neakých 9/10 rokov...
Až po ten detský hlas by som sa v tej situácii vyžíval. A ten detský hlas, zobral by som mobil a prezrel celý byt a potom by som usúdil, že to bolo odvedľa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
kým by som si uvedomil čo sa môže stať, čo sa stať mohlo a čo sa stať nemôže, čakal by som nehybne sedia/ležiac na svojom mieste
(keby som stál, tak sa rýchlo priplazím k zemi, aby som si bol istý, na čom som). ..
po chvíli by som vyhľadal nejaké miesto, kde sa cítim bezpečne a pohodlne, teda pravdepodobne posteľ, ak by bola po blízku.. ale aj so zemou sa uspokojím..
a snažil by som sa zaspať...
Kokos v celom dome vyplo elektriku ,vyplo comp ,zhasli svetla ,ja sama doma ,cca 22:00,burka jak hovado same blesky a moj pes brecha jak zmyslov zbaveny ,beha hore-dole po celom dome,dvere vrzgali...A zvoni mi nezname čislo na mobil ,tak ja cela v strese ze to jak v horore a zdvihnem mobil a počujem: "Za 10minut som doma ,neboj sa ponahlam sa" -to volala mama s noveho čisla ako som sa neskor dozvedela ze to volala mama zo služobneho mobilu -ktore cislo som nemala ulozene...Ako ja cela v strachhu a podotýkam to som mala neakých 9/10 rokov...
§
LIGHTS OFF
Automatic Cry
Sok a naj by bolo keby som bol sam doma a počul Plač VED TO BY SOM SA POSRAL OD STRACHY Poop on
Ked viem ze som doma a pocujem jak dakto place v dalsej izbe tak sa poserem