Môžeš sa pokúsiť vyvolať zástavu srdca, potom už isto krvácať nebudeš A ked je to moc pracné, z vreckovky hygienickej vytvoriť tampon zrolovaním a napchať do dierky
ja mam s tym bohate skusenosti, aj v nemocnici som kvoli tomu raz bola. mne najviac zabera tampon do nosa, studeny obklad na krk a silno si stlacit nos pri koreni.
Mne sa pustí krv z nosa keď sa smrkám. Najprv sa čudujem že som mal toľko soplov v nose potom zasvietim svetlo a zistím že je to krv, tak väčšinou si rýchlo idem zobrať čistú vreckovku, strčím si ju do nosa, a ľahnem si na chrbát lebo by som už odpadol z toľkej straty krvi. Možno to nieje najsprávnejšie riešenie problému, pár krát som aj niečo iné.
studeny obklad na krk - môže byť
stlacit nos pri koreni - to by mi asi začala tiecť krv ešte viac @3 10 minút krvácania z nosa to by som bol asi už mŕtvy a bez krvi
@3 wazne??? mne raz isla asi 10 minut...inak k teme ja sa predklonim na wanu dam si studeny uterak dozadu na krk a na nos kusa j na hlawu sem tam a wrckowka na nose
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
studeny obklad na krk - môže byť
stlacit nos pri koreni - to by mi asi začala tiecť krv ešte viac
@3 10 minút krvácania z nosa to by som bol asi už mŕtvy a bez krvi
treba sa predklonit!!!!!
A že v špenáte je veľa železa a ....
Základka hotová studňa informácií