mne sa to podarilo, keď mi papagáj splašene pristál na ruke a šturil hlavu do pohára s kakaom. tak som proste rozhodila ruky a všetko oliala. vymenila som stôl so skriňou a nič nevidno 8)
a v byte nám opadáva omietka pravidelne, pretože som sa tu s bratom bila s hadicou od sprchy a liala na neho kýble vody a trošku sa to odrazilo
hmmm, no nepotešila by sa, ale prežila by to... asi by povedala: Dobre, že aspoň koberec sa neušpinil (alebo by som jej to pripomenula ja, aby si uvedomila, aké má šťastie
mne sa sa stalo niečo podobné s colou. vlastne celá vyšpliechla na stenu a nechal som to normálne zaschnut, lenže ostali obrysy tak na tie som šmajzol trocha bielitka a neskor sme tam pribili pár obrázkov a vyzerá to fajn.
ja som spravila niečo horšie. bili sme sa s bratom....a rozjebali sme stenu. teda konkrétne ja, dačo som do neho hodilo...a už dávno sme to celé nezjebávali dole...a všetok ten brizolit a všetko sa prepadlo dovnútra,jak keby sme rozjebali byt. všetko sme museli vyniesť a celé to otĺkať a farbiť. a bolo to deň pred velikou oslavou. skoro ma zajebali. musela som otrokovať ale nakoniec,sme to chceli aj tak robiť,len nie v zime a nie tak skoro takže by ma spičovali a musela by som im pomáhať. inak asi nič, veĎ čo už môžu spraviť s tým...
mame minule buchla plechovka cokolady pri vareni cize mame vymalovanu kuchynu na cokoladovu ale nejak sme to este nevymalovali..len co sme poumyvali nabytok a vyhodili koberec
taký šikovný je aj môj brat, horúcou čokoládou oblial bledý koberec začo mu tato nadával a doteraz to tam je bo si to nevyčistil a včera najnovšie oblial stenu kávou,ale ešte to asi nezistili
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ale neviem akoby to dopadlo. asi by som pekne musela do farieb-lakov na vlastne financne fyzicke aj psychicke naklady
ale čo potom, neviem...
a v byte nám opadáva omietka pravidelne, pretože som sa tu s bratom bila s hadicou od sprchy a liala na neho kýble vody a trošku sa to odrazilo
Mám skúsenosť Raz somm po prerábke izby vyvalil skriňu, odbil dobre veľký kus novo vymaľovanej izby a ožkrel novú podlahu.
Kúpila by som farbu a maľovala.
Mne sa to teda este fakt nestalo
našťastie ja oblejem keď tak seba