Byt dobry strateg a potlacat emocie v zmysle svojej obrany a tak aby som nikoho neobtazovala viac nez je nutne. Teda ak pouzit zakulisne bezcharakterne techniky,(povedzme si uprimne, nikto sa tomu nevyhne uplne) tak na eliminaciu skodcov,(ktori ma nutia byt zakerny a potlacaju moje ja) aby z mojho zivota zmizli elegantne a bez zbytocnych skandalov. To je pre mna synonymum dobreho cloveka a zaroven nedosiahnutelny ciel, lebo na to nemam povahu. Vzdy vybuchnem emociami na najnevhodnejsom mieste a momente a skryvam ich tam, kde je to kontraproduktivne. Proste vazit si co clovek ma a vediet sam ziskat co potrebuje.
1.taky, ktory nepritahuje mlade zeny, dokonca ani ked je fyzicky pritazlivy (poznam takych "tutkov", ku ktoremu sice sa prihovaraju zenske, ale ked ho spoznaju, tak ich nudia a odidu za dalsim)....od 30+ uz ano, ale iba ako poslusny zivitel rodiny...
2.dobry clovek je taky, ktoremu viac zalezi na svete, ale svetu na nom absolutne nezalezi...
3.dobry clovek nevidi hodnotu vo vzruseni, akcii, humore, ale v moralke, empatii a podpore druhych - toto je dovod bodu 1.
,, Svet nie je rozdelený na dobrých a zlých ľudí. Každý z nás má v sebe svetlé aj temné stránky. Na čom záleží je to, ako sa rozhodneme konať. Takí naozaj sme."
treba hlavne rešpektovať druhých, byť nápomocný, pozorný, vedieť sa vcítiť do pocitov druhých (hlavne predtým než človek niečo povie tak by sa mal zamyslieť ako by to padlo jemu samému),
musíš mať vyslovene radosť z toho ak pomôžeš druhému, proste keď niekomu pomôžeš v hocičom tak si potom celý deň úplne happy, že si pomohol, snaž sa vyhľadávať situácie ako niekomu pomôcť a nečakaj odmenu, odmenou ti bude radosť človeka, ktorému si pomohol
dobro nie je neprítomnosť zla, podla mňa. aby bol človek dobrý, nemusí byť hneď svätec. dobrý človek len koná tak, aby bolo dobre jemu a zároveň aj ostatným.
..neviem, či sa to dá z tohto pochopiť, čo som myslela.. ale.. myslím to dobre, fakt
neviem či vlastnosti robia dobrého človeka, skor rozhodnutie neubližovať, pretože aj ten kto sa narodí s určitými odchýlkami ale sa naučí svoje správanie korigovať , lebo chce, môže byť lepším hodnotnejším človekom ako ten čo má nato predpoklady, všetko je len o chcení.
poznám jedného úplne že najdobrejšieho človeka a je niim moja sesternica ...ona je stelesnený anjel. milá, ochotná, šikovná, skromná, dobrosrdečná a ešte aj krásna...jednoducho dokonalá!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
2.dobry clovek je taky, ktoremu viac zalezi na svete, ale svetu na nom absolutne nezalezi...
3.dobry clovek nevidi hodnotu vo vzruseni, akcii, humore, ale v moralke, empatii a podpore druhych - toto je dovod bodu 1.
..neviem, či sa to dá z tohto pochopiť, čo som myslela.. ale.. myslím to dobre, fakt