ahojte. rad by som sa od vas dozvedel, ci viete ako sa stať potenciálnym chlapcom dievcata, ktore vám od prvého dna, kedy ste ju spoznali, vravi ze nebudete viac ako kamarati.
Ja sa ti cudujem, ze riesis furt taketo kreposti! Ja sice tiez, ale nie v depkovskom slova zmysle. Prestan sa sustredit na tu jednu osobu, ked nemas iny objekt, obrat svoju pozornost na seba - docasne. Hladaj v sebe nieco, co sa da rozvijat, podporuj sam seba a nerob zo seba trosku, na ktoru sa potom nikto nepozrie, lebo ani len usmev na perach nebude mat. Robil som to iste a tak to dopadlo. Dnes som sice stale sam, ale uz som to prijal a nezamyslam sa nad tym, preco to tak je. Ak aj som smutny, predstavujem si nieco pekne, konkretne pocity, ale nie s konkretnou osobou, pravdu povediac, je mi uz jedno, ktora vo mne tie city prebudi, hlavne nech sa citim prijemne a mam radost, ze aj vdaka mne je prijemne niekomu inemu..
Sorry, vo vsetkom na hlavu postavenom vidim depkovsky zmysel, lebo mi to pripada, ze clovek nutene a silou mocou tuzi po niecom, co aspon v aktualnom case nema vyznam riesit.
neviem co je zle na otazke... chalan je zalubeny a zalezi mu na babe... celkom mile... ale radu pre teba nemam... snad len tolko, ze ked ja poviem chalanovi, ze nebudeme nikdy viac ako priatelia tak ma asi nepritahuje
suhlasim s 1kaci jak sa pise, netreba to riesit, stracas svoj cas pre ine veci, ktore by ta naplnili, rozvijaj seba, nema to vyznam sa zamyslat nesutale nad jednou osobou, ked viem, ze aj tak nic sa nepohne, nic nie je horsie ako stagnacia zivota, blast
chcem sa vas spytat toto. ked zmenim svoju postavu, vzhlad cvicením sportovanim alebo niecim inym okrem plastiky, ci sa mozem tej dotycnej zacat pacit. povedzte, moze sa stat ze ked budem vyzerat inak, zacnem sa pacit tej, ktora po mne nikdy netuzila?
inac, mal by som vam nieco povedat. v maji tohto roku som ju poznal priblizne 8 mesiacov. stretavali sme sa intenzivne, boli sme spolu kazdy den. vnimala ma ako perfektneho cloveka, len zial nie pritazliveho. v maji sme boli na jednom zajazde s profakmi i spoluziakmi a sedeli sme spolu v autobuse (hned za profakmi). pocuvali sme nasu milovanú skupinu TEAM a poprvykrat som ju chytil za ruku. ona si ju vzala za svoju tiez, po 2 sekundach mi ju mierne postískala a pustila. krásne sa usmievala, zacali sme spolu spievat, a bolo nam jedno ze nevieme najlepsie spievat a ze profaci sedia hned pred nami. ked sme vysli z busu, postavili sme sa ku pamätnemu kamenu nejakeho lesnika (studovali sme lesnictvo), profak tam nieco hovoril, ale to nas nezaujimalo. ja som sa sustredil len na hudbu, co mi znela v uchu. odrazu toto dievca, ktore ma nesmierne pritahovalo, povedalo:"On nebol ten pravý." myslel som, ze hovorí o chalanovi s ktorym vtedy chodila, aspon myslim ze s nim chodila.presne sa nepamatam. potom sa oprela o mna, co som vobec necakal, tak som sa oprel o nu.po case sme cakali este na bus, ktory mal doviest dalsich spoluziakov, tak sme si lahli na ten pamatny kamen a dalej pocuvali. mal som pocit, ze ona chce byt mojou partnerkou ale nic z toho co sa potom stalo, to nepotvrdilo ani nevyvrátilo. neviem co k tomu dodat.skuste prosim zaujat stanovisko.
odpoviem otazkou, ktora je zaroven aj odpovedou. Chces babu, ktora s tebou bude chodit kvoli tomu AKY SI POVAHOVO, alebo taku ktora bude s tebou chodit kvoli VYZORU?
1. Podla mna to nie je o vyzore, ale o tom, co baba citi.
2. Pozname tieto babske "vyuzivania". Bola s jednym, nepacilo sa jej, cakala na dalsieho, zatial vyuzila tvoju naruc, aby sa citovo doplnila. Su to take drobnosti, na ktore som extremne doplatil, tu babu neskutocne nenavidim za to, ze sa mi vyskriabala po chrbte, ked sa rozisla s chalanom. Najprv sa spravala, ze ma chce, motala a ked som sa namotal, zrazu otocka o 180° a vyjadrenia "Ja som ta nemotala, co si vymyslas". Neznasam ju strasne moc, prave za jej necistu hru, za jej oyeby! A toto robi drviva vacsina bab, lebo nejsu schopne byt samy.
tak ked ti to takto povedala, ze kamaratom pre nu aj zostanes, tak to tak bude, aj ked sa pred nou rozlejes... teda myslim si... ked ta nechce tak ta nechce. a ked o teba prejavi zaujem az ked budes mat kockove brucho a uces jak beckham(neviem ako presne sa pise...), tak by som sa na nu zvysoka vykaslala...
dakujem vam za rady. uznajte ze ked budete chciet mat dieta a ten muz, s ktorym ho chcete mat, sa vam nepaci ani trochu, nevezmete si ho len kboli povahe.
to Smutny: ja som sa tiez sustredil na jedno dievca 2 roky a dnes som uz s inou a myslim si ze to predtym bola strata casu. Tiez mi povedala ze nema o mna zaujem a nezmenila nazor. Teraz som stastny pretoze som s niekym kto ma ma naozaj rad a nie je to kvoli vzhladu.
Smutny lenze 1ka pise bludy staci si to precitat...wed on vlastne hadze vsetky babydo jedneho vreca a vsetky take nejsu...on citi nenavist k tej jednej tak si to vybija na ostatnych babach...a za to ze ho namotavala si moze sam...a ty ked sa budes snazit mozno niekedy medzi vami nieco bude len sa jej prosim nevnucuj a nehaj tomu volny priebeh...ak ta ma rada a vnima ako najlepsieho kamarata tak po case to mozno bude laska...lebo ja som mala naj kamosa a teraz som s nim...a pri tom tiez powedal ze laska medzi nami nikdy nebude...mozno sa boji toho ze keby ste sa nahodou niekedy rozisli ze uz nebude mat naj kamarata a nebude sa mat na koho otoccit v tazkych chvilach...asi tak a 1ku nepocuvaj prosim
dakujem Nikka. myslis ze ked mnoho veci nasvedcuje tomu, ze ma chce ale vzdy tvrdi ze nechce, tak ma ozaj chce.stava sa ze mi hovori o jej byvalych a chce vidiet moje reakcie ked o tom pocujem. ked som s nou, tak hovori ze z toho znova nieco bude a ked odidem a zavolame si, tak tvrdi ze z toho vztahu nic nebude. uz asi necham konat svoje srdce, lebo v drvivej vacsine pripadov zapájam vkuse rozum a spravam sa ako obycajny kamarat. potom ked ju opustim, zacina ma riadne boliet, ze s nou nie som a velmi po nej zatuzim.mam pocit, ze bez nej neviem byt, hoci teraz jej nepritomnost ako-tak znásam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
inac, mal by som vam nieco povedat. v maji tohto roku som ju poznal priblizne 8 mesiacov. stretavali sme sa intenzivne, boli sme spolu kazdy den. vnimala ma ako perfektneho cloveka, len zial nie pritazliveho. v maji sme boli na jednom zajazde s profakmi i spoluziakmi a sedeli sme spolu v autobuse (hned za profakmi). pocuvali sme nasu milovanú skupinu TEAM a poprvykrat som ju chytil za ruku. ona si ju vzala za svoju tiez, po 2 sekundach mi ju mierne postískala a pustila. krásne sa usmievala, zacali sme spolu spievat, a bolo nam jedno ze nevieme najlepsie spievat a ze profaci sedia hned pred nami. ked sme vysli z busu, postavili sme sa ku pamätnemu kamenu nejakeho lesnika (studovali sme lesnictvo), profak tam nieco hovoril, ale to nas nezaujimalo. ja som sa sustredil len na hudbu, co mi znela v uchu. odrazu toto dievca, ktore ma nesmierne pritahovalo, povedalo:"On nebol ten pravý." myslel som, ze hovorí o chalanovi s ktorym vtedy chodila, aspon myslim ze s nim chodila.presne sa nepamatam. potom sa oprela o mna, co som vobec necakal, tak som sa oprel o nu.po case sme cakali este na bus, ktory mal doviest dalsich spoluziakov, tak sme si lahli na ten pamatny kamen a dalej pocuvali. mal som pocit, ze ona chce byt mojou partnerkou ale nic z toho co sa potom stalo, to nepotvrdilo ani nevyvrátilo. neviem co k tomu dodat.skuste prosim zaujat stanovisko.
2. Pozname tieto babske "vyuzivania". Bola s jednym, nepacilo sa jej, cakala na dalsieho, zatial vyuzila tvoju naruc, aby sa citovo doplnila. Su to take drobnosti, na ktore som extremne doplatil, tu babu neskutocne nenavidim za to, ze sa mi vyskriabala po chrbte, ked sa rozisla s chalanom. Najprv sa spravala, ze ma chce, motala a ked som sa namotal, zrazu otocka o 180° a vyjadrenia "Ja som ta nemotala, co si vymyslas". Neznasam ju strasne moc, prave za jej necistu hru, za jej oyeby! A toto robi drviva vacsina bab, lebo nejsu schopne byt samy.