@5@7 ??????????????????
moj ma stale nasypae granule v miske a dava sa mu potom este jedlo normalne nie len suche granule a je pekny stihly ako ma byt, jedava len ked je hladny.
@eemmiikkaaa ked si navykne ze bude mat v miske jedlo vzdy a vzdy pristupne od malicka, tak nebude zrat vzdy co sa mu da do misky a nebude tucny ako pise v @5 ked ma asi takeho psa....
nech sa nauci kedy moze jest alebo kedy mu to vyhovuje podla toho ako chodi von, pes je inteligentny tvor, on na to pride sam pokial za neho nerobis vsetko.
Raz za den normalnu porciu a potom mu nasypem granule a snazim sa tak aby nikdy nemal prazdnu misku..a vobec sa nekotula ani nic,zere len ked je hladny
@eemmiikkaaa Ňuňu! Keď bol náš JRT 3 mesačný tak jedával tuším 3 krát denne, teraz má 3 roky a jedáva len večer. Ale na baleniach potravy to býva často napísané.
@wind nie, lebo je zvyknuty ze ich tam ma odmalicka a nie len v tedy ked dostane, tak sa naucl jest normalne. A nie len rychlo do seba to dat dokym je jedlo.
ja ideálne nekŕmim vôbec.
iba pri tréningu a pri stopách.
a snažím sa psa udržať permanentne hladného. jedlo za prácu a za odmenu.
ak nemám naňho čas, normálne ho nakŕmim a snažím sa aby to bolo vždy z rúk.
berte si príklad!
upevníte si vzťah a nestane sa vám že pes si bude vyberať či jedlo zožerie alebo nie.
Ahoj
ja mam tiez takehoto psa radil som sa s vetom hovoril ze do polroku by mal mat staci 3 alebo 4 krat za den od polroku do 1 roku 2 az 3krat denne od 1 roku staci raz kedze uz bude mat vysku dospeleho psa mozes dat davku pre dospeleho psa ake mas plemeno ?...a hlavne je ze ho krmi stenacimi granulami pridavaj tam ryzu..sem tam . Dufam ze ti moja rada pomohla prsjem pekny vecer a nech sa ti dari zo psikom
dospeleho psika raz denne alebo 2x (jednorazovu davku rozdelit), my ked sme mali 3 mesiace papali sme 4x - 5x denne, postupom casu sme intervaly predlzovali, po polroku 2x denne (rano a vecer) ,od jedneho roku raz denne, ale najlepsie sa je poradit s veterinarom alebo chovatelom
Ano uvarit ale to len sem tam hlavne ked bude mat hnacky tak vtedy hlavne ryzu
Barb to nieje dobre ako to robis potom ti moze odmietat potravu potrava bude tam dlho stat budu v nej vela bakterie a ked bude hladne tsk az vtedy to to zje ...pes by to mal zjest hned ...
ja dávam môjmu ročnému raz denne pretože keď som dávala 2 krát denne nikdy to ranné nezjedol a aj keď tu píšete, že psovi nechávate v miske jedlo atď tak by to nemalo byť má zjesť keď dostane a ked nie tak zbaliť a dať mu to až večer.. no a kedže môj krpatý je extra tak dostáva raz a je spokojný aj keď niekedy už o 4 otravuje že by chcel jesť ale musím počkať vždy do 5 a druhý je ešte šteňa keď prišiel ku mne dostával 4 krát teraz už t uberám na 3 dávky pretože nebudem stále doma keď začne semester
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
moj ma stale nasypae granule v miske a dava sa mu potom este jedlo normalne nie len suche granule a je pekny stihly ako ma byt, jedava len ked je hladny.
nech sa nauci kedy moze jest alebo kedy mu to vyhovuje podla toho ako chodi von, pes je inteligentny tvor, on na to pride sam pokial za neho nerobis vsetko.
Pondelok 2x
utorok 1x
streda 2x
štvrtok 1x
piatok 2x
sobota 1x
nedeľa 2x
a na druhý týždeň
Pondelok 1x
utorok 2x
streda 1x
štvrtok 2x
piatok 1x
sobota 2x
nedeľa 1x
potom zasa tak ako predtým.
Nemusela som to tak vypisovať, ale už sa mi nechce vymazovať.
iba pri tréningu a pri stopách.
a snažím sa psa udržať permanentne hladného. jedlo za prácu a za odmenu.
ak nemám naňho čas, normálne ho nakŕmim a snažím sa aby to bolo vždy z rúk.
berte si príklad!
upevníte si vzťah a nestane sa vám že pes si bude vyberať či jedlo zožerie alebo nie.
ja mam tiez takehoto psa radil som sa s vetom hovoril ze do polroku by mal mat staci 3 alebo 4 krat za den od polroku do 1 roku 2 az 3krat denne od 1 roku staci raz kedze uz bude mat vysku dospeleho psa mozes dat davku pre dospeleho psa ake mas plemeno ?...a hlavne je ze ho krmi stenacimi granulami pridavaj tam ryzu..sem tam . Dufam ze ti moja rada pomohla prsjem pekny vecer a nech sa ti dari zo psikom
Barb to nieje dobre ako to robis potom ti moze odmietat potravu potrava bude tam dlho stat budu v nej vela bakterie a ked bude hladne tsk az vtedy to to zje ...pes by to mal zjest hned ...