Všade je milion ľudí z toho 70% najebané deti takže ma to neláka...idem len keď sa niečo oslavuje a ide viac ľudí a aj to len do nejakého normálneho podniku.
sú tam malé drzé deti a mladé kurvičky s ktorých som iba zbytočne nadržaný, lebo tie dajú radšej zajebať nejakému 50 kilovému chudákovi čo ledva stojí na nohách ale hlavne že je ťažký hoper a pod... jediné čo sa dá na diskotéke robiť je najebať sa a mať všetkých tých dementov na háku(ale to sa dá aj v bare)...a to nevravím o diskobaroch kde je parket miniatúrny a keď sa tam natrepú ľudia ledva z tade prejdeš...
diskoteky tak toto ma dawno prešlo...no na diskoteky som stara bo teraz sa tam nachadzaju 15 ročne "cool" babenky ktore sa hraju na 17..nawleču na seba sukničku wo welkosti opaska a nato sa ja nebudem pozerat..radšej si pustim hudbičku doma na domace a zatrsam si w klude
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
to je môj pohľad na diskotéky...
aj keď tento rok som bola v januári...ale to bola kamoškina rozlúčka...