z casu na cas sa pritrafi pomerne malo.. vacsinou nemam depky len som taak mierne bez nalady... ale tak zo tri depky som uz mala.. raz z rozchodu a potom z prazdna... neviem ako definovat ten pocit ale bolo mi fakt biedne...
depku ma asi kazdy den taku polhodinku...vecsinou vtedy hram taku straaasne primitivnu hru alien jumper a ked si uvedomim ze co vlastne robim sa zacnem sama so seba rehotat
depresie nemavam, "depku" jak sa hovori hovorovo mavam len malokedy, proste taka strata elanu do zivota a prilisne rozmyslanie nad vsetkym ktore vedie k smutnej nalade..
hmm .. no tak depky mawam raz za cas ale to ma wzdy dokaze ukludnit jedine moja kamoska ( no ani ta niekedy ne a ked uz ani kamoska ne tak potom dobra hudbicka to zwladne potom to prejde a depka sa objawi o nieco neskor
pravidelne... idem von s kamosmi trosku zit, trosku viac alebo uz som sa aj sama opila... niekedy zase idem na net a vypisem sa na birdzi... niekedy staci aj ciga... ono to prejde vzdy z atial a bez ujmy
teraz ma boli hlava... rata sa to? inak co ja viem kedze som vo vyvoji tak je normalne ze mam vykyvy nalad.. takze moja nalada je dakedy super potom zase nie. je to ako na kolotoci raz si hore a raz dole... a neviem presne urcit ako casto
mno ja som mala dobu kedy ma opustil frajer,potom som sa pohadala s kamoskami,s otcom,s nevlastnym otcom,s mamou....vtedy som mala depku 5 mesiacov vkuse....ale teraz mam noveho frajera...a pri nom aj keby som chcela,depku nemavam
ja neviem ci je to depka, ale jednoducho vzdy ked ma niekto vyhresi, ja to neznasam jednoducho, ja sa potom tak zamyslam, a to ma trapi, a snazim sa zmenit, alebo ked moj priatel povie neico dost nevhodne ale neuvedomuje si to, ale som sa rozhodla, ze si to uz enbudem vsimat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov