nikdy nemám po sebe to isté, aj keď to náhodou nejde do prania hneď (ale väčšinou áno) tak by som si to na ten druhý deň nedala a ak by ma tak náhodou niekedy niekto videl, tak niečo so mnou nebude v poriadku
nezvyknem si dať dva dni po sebe to isté, ak to nie je niečo, čo nosím len doma, ale zas to po jednom dni nedávam prať, ak to nie je spotené alebo inak špinavé, a nejaký interval prania neviem odhadnúť, v závislosti od ročného obdobia, toho, či sa niečim zakydám a populácie kosatky v Tichom oceáne.
oblečiem si aj dva dni po sebe to isté, ale iba keď viem, že nemám hodiny s tými istými ľuďmi ako deň predchádzajúci ale celkovo mi to nevadí, alebo si dám niečo 2x za týždeň, príliš to neriešim..
a keď prídem domov alebo na byt, tak sa prezlečiem "do starého" (alebo do pyžama) a to mám celý týždeň to isté (moc ľudí ma nevidí
nestáva sa mi, žeby som nosila nejaké tričko 2x po sebe .. vlastne ani 2x za týždeň ... automaticky keď zhodím tričko tak ho dávam medzi špinavé k práčke
striedam 7 svetrov dookola, ak mi nevoňajú, tak ich operem, ale väčšinou im nič nie je, lebo v zime sa takmer vôbec nepotím tak to ani nesmrdí, ide len o moje fanty že či chcem aby z toho bolo cítiť aviváž alebo ni
a keď prídem zo školy/mesta tak to jednak pekne uložím do skrine medzi tonu predtým opratých vecí, tak to ani nemá šancu smrdieť
podľa toho, čo v tom robím...pokiaľ iba idem do školy a odsedím v tom 2 hodiny prednášky nevidím dôvod na to aby som to hádzala hneď do práčky, proste to odložím bokom a zasa si to oblečiem aj keď nie hneď na druhý deň
iné ale je keď v tom napríklad celý deň behám po meste, zaprášim sa, trochu zapotím alebo keď to mám v nejakom hlavne zafajčenom podniku....to je jasné, že v takom prípade to ide hneď do prania aj po jednom oblečení....
tricka kazdy den, vynimocne dakedy aj cez den vymenim tricko v zime ... no a v lete samozrejme aj viac krat za den .... mikinu/sveter ... raz za 2/ raz za 3 dni ...
každý deň, aj keď svetre a mikiny mám občas dva dni po sebe/dva rôzne dni v týždni
alee aj tak všetky moje outfity už všetci poznajú lebo akosi postrádam peniaze na nové
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a keď prídem domov alebo na byt, tak sa prezlečiem "do starého" (alebo do pyžama) a to mám celý týždeň to isté (moc ľudí ma nevidí
nedám si 2 dni po sebe rovnaké oblečenie
ale periem po 2-3 použitiach.
a keď prídem zo školy/mesta tak to jednak pekne uložím do skrine medzi tonu predtým opratých vecí, tak to ani nemá šancu smrdieť
iné ale je keď v tom napríklad celý deň behám po meste, zaprášim sa, trochu zapotím alebo keď to mám v nejakom hlavne zafajčenom podniku....to je jasné, že v takom prípade to ide hneď do prania aj po jednom oblečení....
ak nemám čo na seba, tak aj tri
alee aj tak všetky moje outfity už všetci poznajú lebo akosi postrádam peniaze na nové