Záleži od toho či su mi veci malé alebo nejaku nemám , nekupujem zbytocnosti len to čo potrebujem napr: 4 nohavice my stačia a jednu zimnu bundu,dve jarné,a možno niaku mam ešte a topanky : zimne,jarne,jesene,letne a ešte jedny imidžovky
neviem, keď mám na to náladu. každý mesiac, 2x za mesiac....keď kúpim 5 vecí tak mám aj na 2 mesiace pokoj... ale teraz kupujem častejšie kozmetiku než oblečenie
ked nieco konkretne potrebujem, napr. potrebujem rifle, tak si idem kupit rifle a nic ine nepozeram, nerada chodim len tak po obchodoch, snazim sa to vybavit co najskor.
Niesom ziadny maniak do mody, nemusim mat oblecene gycove veci, ktore prave letia a kazdy ich ma na sebe, skor nieco originalne co nema na sebe nik, jednoduche ved ako sa povie v jednoduchosti je krasa a u mna to plati isto, chodievam do nakupnych centier cez vikendy, ale nie vzdy si kupim nieco skor cez vypredaje, ked su dobre ceny vtedy si kupim par veciciek
hm, že keď mám peniaze, čo nie je skoro nikdy ...ale tak občas chodíme na také veľké nákupy, keď si nakúpim fakt milión vecí, ale to je asi tak 2x za rok (na Slovensku ani nenakupujem). Ale tak keď mi niečo fakt treba tak to zvládnem aj zo Slovenska
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Uz je to dost dlha doba, ze by som si kupila vec, co sa mi naozaj paci a nehladela len na cenu.
Kupujem ked mam peniaze coz je malokedy a aj tie idu na to co potrebujem ..cize nekupujem si oblecenie stylom ze mam nadbytok