no jedine ked nieco uz fakt potrebujem a to sa nestava casto mozno raz za rok si kupim slipy mam par triciek teplaky rifle sustaky par mikin botasky , sandale zimne boty siltovky zimnu capicu rukavice nejake tie bundy a to mi fakt staci aj na nevim kolko rokov este aj s toho polku nenosim
Dnes som po dlhej dobe bola v nakupnom centre a kupila si rifle, lebo som potrebovala nejake. Snazim sa kupovať veci, co fakt potrebujem, nie zbytocne minat.
Celkovo ma uz nakupovanie samo o sebe az tak nebavi a dnes ma to fakt unavilo , viac ako nejaka tura. Ale vazne.
nemám rada nakupovanie. nakupujem, keď niečo fakt potrebujem alebo niečo na niekom uvidím alebo na nejakom obrázku/filme a zapáči sa mi to a musím to mať. potom to zháňam všade možne
hocikedy si hocico kupim, ked ideme do BA len tak a zbadam neco fajnovucke a sedi mi to tak si to kupim. ale jasne ze nekedy vklude aj pol roka si nic nekupim lebo nepotrebujem :ehm:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Celkovo ma uz nakupovanie samo o sebe az tak nebavi a dnes ma to fakt unavilo , viac ako nejaka tura. Ale vazne.
ale ja stále niečo potrebujem
no nemám peniaze
takže nenakupujem skoro vôbec
ale chcel by som!