S priateľom sme si včera obaja zmazali acc keďže mňa vytáčali pičky čo mu vypisovali a jeho zas vytáčai chlapci čo mi tam stále nadbiehali a vpodstate sme sa na tom dosť hádali takže som zvedavá dokedy nám to vydrží
som tam prihásený... tak ako na skype... keď chcem niekomu napísať, tak jednoducho napíšem...
nerobím si tam žiadne testy ani podobné veci... niekedy pridám pesničku, napíšem dakomu dačo na nástenku, dám vedieť dačo zo školy... a podobne veci...
Už som tam mesiac nebola a som absolútne spokojná, zrazu mám strašne veľa času a dneska sa už len zamýšľam, čo som tam na FB vlastne celú dobu robila... Čakala a striehla, kedy príde nové upozornenie... Zareagovala... Potom znovu striehla... A ten istý kolobeh. Radšej si miesto toho zájdem von s kamošmi, aneb=> Live real life.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ALe využívam ho len podľa potreby, ako sa s kým potrebujem rozprávať
nerobím si tam žiadne testy ani podobné veci... niekedy pridám pesničku, napíšem dakomu dačo na nástenku, dám vedieť dačo zo školy... a podobne veci...
inak je facebook hrozna blbost