individualne..tvrdy chlast len par krat do roka. pivo kedy ako. vacsinou raz do tyzdna idem posediet ale stane sa ze je tak tyzden ze som pri pive kazdy druhy den
Ako kedy. Casto si ovorime flasu vinka s priatelom ku telke alebo pri veceri. Ale aj ked som sama, dam si pohar vinka pri knihe.
Ono mna naucili vychutnavat si vino moji rodicia, stale sme mali doma nejake kvalitne vinko a vecer sme si ho otavarli. Alebo chodili sme do vinarne. A robime to dodnes, ked pridem na Slovensko.
Cize podstate pijem viackrat do tyzdna. A vacsinou mam na dalsi den vycitky svedomia kvoli kaloriam a tak to odmakavam v posilke.
é, ani neviem, ako kedy. cez posledný semester to bolo aj raz za týždeň, ale zas, v chladničke som mala nejaké fľaše ešte od nového roku alebo dokonca od halloweenu, všetci sa mi smejú, ako to tam mohlo prežiť
absolutne som proti alkoholu, keby sa strati uplne tak by bolo dobre, alkohol zatienuje mysel, a vyhodu som na nom nenasiel, alkohol je hnusny
neda sa potom soferovat, sustredit na pracu a ak chce byt clovek mimo je aj iny sposob ako odstavit mozog, dobry relax, pri dobrej hudbe s clovekom ktoreho mame radi, tomu sa alkohol ani zdaleka nevirovna.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Tvrdý alkohol, v podstate všetko okrem vodky a nekvalitnej borovičky...ale to asi v priemere pol litra na mesiac.
ale inak tak raz do týždňa a niekedy aj raz za 3 týždne...ak nie je príležitosť...
ale teraz je beefree
Ono mna naucili vychutnavat si vino moji rodicia, stale sme mali doma nejake kvalitne vinko a vecer sme si ho otavarli. Alebo chodili sme do vinarne. A robime to dodnes, ked pridem na Slovensko.
Cize podstate pijem viackrat do tyzdna. A vacsinou mam na dalsi den vycitky svedomia kvoli kaloriam a tak to odmakavam v posilke.
neda sa potom soferovat, sustredit na pracu a ak chce byt clovek mimo je aj iny sposob ako odstavit mozog, dobry relax, pri dobrej hudbe s clovekom ktoreho mame radi, tomu sa alkohol ani zdaleka nevirovna.