Chalani ako často sa holíte a kde všade? Holíte sa aj keď priateľku nemáte? A dievčatá - čo nemáte rady keď má muž oholené? ( mne sa paci ked chalani maju taky ten pasik chlpkov na bruchu-ked ho maju vyholeny pripada mi ten dotycny ako decko,to iste aj s
Ja si holím hruď , pazuchy , intímne partie a nohy som si už prestal holiť , lebo sa to jednej babe nepáčilo a ja som ju chcel silou mocou zbaliť a samozrejme zarastenie na tvári si holím častejšie asi tak raz do týždňa
no tvár každé dva dni asi, teraz mám trochu strnisko...
vtáka si holím samozrejme aj keď nemám priateľku, aj v zime raz za čas, strojčekom na krátko žiletkou nehrozí, nemám na to nervy... to isté s armpits, a inde sa neholím a basta.
Podľa mňa je holenie dôležité...jednak, veď keď je teplo, musí vás to svrbieť, a ten pot sa vám v tom udržuje a...a jednak - to vás vážne v spodnom prádle netlačí, keď nie ste oholení?
Plus - pre dievča je to trošku nepríjemný pocit, keď to pri každom náraze zapichá. O orálnom sexe nehovoriac...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a nemam rada chlpate armpits
A castejsie holim pazusky ako pipa. tam dole zarastam relativne pomaly
vtáka si holím samozrejme aj keď nemám priateľku, aj v zime raz za čas, strojčekom na krátko žiletkou nehrozí, nemám na to nervy... to isté s armpits, a inde sa neholím a basta.
Plus - pre dievča je to trošku nepríjemný pocit, keď to pri každom náraze zapichá. O orálnom sexe nehovoriac...
Pazuchy a intímne partie asi 3x mesačne
Hruď neholím, nohy snáď nemusím spomínať, nie som gay ani profesionálny športovec
Priemerne si holím 2,5 telesnej partie denne.
Chlapi, vy hovädá