@jimmycrow Mňam. Inač ja som sa rozhodla, že budem predávať svoj moč v TetraPak balení. Nejaký ujo vraj predával svoje hovná ako umelecké dielo, tak prečo nie?
Ja asi 3 dni raz cez letné prázdniny, keď som bola doma. Mama prišla sem a že „Fuj, to čo tu smrdí? Barbora?!“ a čuchla si ku mne a že okamžite sa mám ísť osprchovať. (blee)
@krutafunebracka :p Slabé... Ja asi tri týždňe pred dvoma rokmi... Sme dosť pendlovali medzi Kysucami, Bratislavou a BN. Stále len spreje a dezodorant...
kks ze 14krat do tyzdna..to je prehnane vela si myslim..inak ja kazdy den jeden krat a v lete ak je tpelo si dam rychlu sprchu ked dojdem z vonku abo tak
xhetemele, 14 za týždeň nie je choré, keby sa cez leto moja mama toľko nesprchovala, dostala by infakrt, alebo niečo horšie! takže radšej sa bude tri razy sprchovať, lebo to robí dobre aj na tlak, na prekrvenie, osvieženie na tie sparné dni pre jej desať diagnóz
11 tréningov za týždeň a po každom sa musím osprchovať teda mala by som sa potom je tu ešte nedeľa, po robote alebo po ceste alebo po pretekoch proste ja sa sprchujem tak či tak každý deň, možno to nie je najlepšie...ale nechcem smrdieť
viac ako raz za den???...vy spocosi???...ale sprchujem sa 9x...vzdy ked idem von a ece 2x trening..takze po nom tiez...no..aaa fuck..ked nad tym rozmyslam..je to skutocne viac ako 9x...teeeda nepovedal by som ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Ráno a večer. Ale hlavne ráno. Alebo teda tesne predtým, než niekde idem. Vždy.
Ja asi 3 dni raz cez letné prázdniny, keď som bola doma. Mama prišla sem a že „Fuj, to čo tu smrdí? Barbora?!“ a čuchla si ku mne a že okamžite sa mám ísť osprchovať. (blee)
A najdlhsie som sa vydrzal nesprchovat 5 dni od nedele vecera do piatka, na cundri sme boli a take oplachnutie v potoku sa nerata asi ze?
Chápete to,nosiť jedno oblečenie celé 2 týždne..smrdí jak cap..to už len ked prejde okolo mňa taký závan potu.. A este k tomu sedí predo mnou
kazdopadne, 14 krat za tyzden je chooreeeeeeeee hhhahahahaaahh