@darkkizz tak stále iný, skúšam.. teraz mám citrónový head and shoulders ale jeden horší ako druhý... všetky mi škodia v poslednom čase si vlasy ani poriadne umyť neviem aby som si ich plno nevyšklbala.... 10minút pred umytím si ich češem a akonáhle na ne pustím vodu, tak sú také pouzlené že až.. a rozčesať sa ani nedajú potom.. až tak o hodinu ... a strašne vysušené sú a večer už mastné, môžem jebať aj také vlasy ... uvažujem, že si kúpim parochňu .. ty máš aký?
@purpledrug666 Skús použiť balzam na vlasy.. budeš ich mať jemné..Najprv si ich umyješ šampónom.potom opláchneš a dáš na 3min. pôsobiť balzam. Je to fakt dobré..
@darkkizz Treba to dobre zmyť ja ich nemám mastné vôbec ale zas ja mám redšie vlasy ako vy. Treba skúšať.. Mne to pomáha lebo keby si to nedám vlasy mám ako dredy. (ach)
@darkkizz .. ja som mala syoss iba farbu, ale aj tá mi zišla dole.. ďalšia vec, čo ma štve, nikdy mi nechytá farba.. a ak chytí, tak maximálne na mesiac.. a ešte milujem , keď mi kaderníčka povie, že mám strašne rozšiepené končeky, nech s tým niečo robím... a pritom ja si raz za týždeň sadnem dakde do svetla a asi 2 hodiny strihám po jednom vlase rozšiepené , ale o týždeň mám zas také isté, ta už kašlem nato a nestrihám, lebo nikdy mi nenarastú ... sakra , ale už by mohli vymyslieť niečo na taký typ vlasov ..
dievcata, treba davat aj kondicioner Ja si nechavam narast dlhe vlasy, a keby som nepouzival kondicioner, tak si strcim kefu do vlasov, a vytiahnem ju az ked si ich ostriham na kratko
@purpledrug666 Ja som mala vlasy dlhé skoro po zadok a teraz som sa dala ostrihať 20cm lebo som mala tiež strašne zničené tak som to dala dolu skoro všetko. Daj si vlasy preriediť a podstrihnúť..
@mirabelle166 .. ja mám preriedené, lebo strašne husté boli.. ešte aj sú... aj podstrihnuté, ja nemám moc dlhé vlasy a tak raz za mesiac si sama strihám asi centimeter, ale aj tak nič a kaderníčkam už nedôverujem, lebo stále mi pobabrú vlasy :/ ...ale dávam na ne pozor, ani nežehlím , nič a aj tak mi iba ofina rastie
@Purpledrug666 To sa ti zdá že ti len ofina rastie lebo to nevidíš keď sa ti lámu tie konce keby som tebou dávam si to častejšie riediť..moja sestra je kaderníčka takže si myslím že by ti to pomohlo
to je v pohode, ja som práve prišla z krčmy, kde som v čr ako jedna z mála fandila fínsku a potom trocha spláchla žiaľ, takže si nechcem predstaviť, čo za blbosť by som prečítala ja
@darkizz 1 je sice blízko 2 a 3, ale v umyvani vlasov to neplati, ved je obrovsky rozdiel ci si umyvas vlasy dvakrát za dva týždne alebo päťkrát za dva týždne teda jedenkrát za týždeň alebo 2-3krát do týždňa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Ja tiež vždy iný. Momentálne Syoss ale OTRAS, HNUS a DES!!!
to je v pohode, ja som práve prišla z krčmy, kde som v čr ako jedna z mála fandila fínsku a potom trocha spláchla žiaľ, takže si nechcem predstaviť, čo za blbosť by som prečítala ja
wtf ... ako som sa dostala k diskusii z mája?