s oblečením viackrát do týždňa, lebo na druhý-tretí deň je to tam ako bolo, keď sa ponáhľam a vyhodím celú poličku.. a to som sa snažila aj triediť podľa farby alebo druhu.. nedá sa..
a s ostatnými vecami ako príde, keď je potreba.. asi raz za mesiac.
ja upratujem skrinu az ked tam nic nemozem najst ...no alebo ked ju mama otvori a vsetko na nu vypadne ...potom to uz musim upratat aj keby som nechcela...
keď sa nudím a všetky veci si povyhadzujem so skrine a ukladam si a malé povyhadzujem a ponakupujem si nové oblečenie. Niekedy je to zábava, zabije sa s tým aj čas.
no asi 2x za rok...pred zimou ked si dam dopredu rolaky a pred letom ked ich vymenim za tricka inak ale vzdy vsetko davam na svoje miesto takze tam nema byt preco bordel...zato moj stolik ten len co upracem je zas zavaleny vselicim moznym...
Na čo mám upratovať skriňu???? Ak myslíte to čo si do nej ukladám veci, tak áno každý týždeň, ale inak skriňu neupratujem. Jedine do nej vkladám oblečene a vyberám a ostatné skrine ani račej neotváram, lebo by ma zavalila ta kopa zošitov a kníh.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
podobne:d...ale ten poriadok je často vnímany ako bordel(neporiadok)
a s ostatnými vecami ako príde, keď je potreba.. asi raz za mesiac.
keď oblečenie tak nie tak často
ostatné veci keď je len nutné a dostanem nervy (čiže tak 4-5x do mesiaca)
ja sa vyznám aj v chaose
ved neviem ako vy ostatní ale ja upratujem vždy ked mám bordel,a nijak to nemám časovo ohradené
Mám poriadok furt !
ale také chcenie nastane málokedy.
@shemy -nom videu