ako kedy napr teraz v maji ci aprili som bola chora (tak ze som isla k lekarovi a mala antibiotika) asi po 2 rokoch.. inak to vylezim cez vikendy popripadne 1 den nejdem do skoly a som fit alebo proste chodim chora (polomrtva) do skoly
skoro vobec, mne aj ked nieco je, ze citim, ze je.. tak to riesim po svojom. doktorov riesim, ked uz fakt si nevie telo dat rady. a klopity klop zatial si vie
Chorá našťastie nebývam moc často a keď tak to vačšinou ani nestojí za lekára, antibiotiká ani neviem či som vôbec brala, možno v škôlke, ja častejšie chodím na chirurgiu so zlomenými rukami ako k obvodnej (bŕŕ) a "práceneschopná" som pravidelne vďaka vyvrtnutým členkom
Celý život mám okolo 20. apríla a okolo 20. augusta hroznú angínu, že musím sliny vypľúvať do misky lebo prehĺtať sa proste nedá.. Fakt des, antibiotikujem vždy..
Ešte na strednej som mala reumatické horúčky ale odkedy sa dávam pravidelne očkovat tak som nebola vážne chorá. Len tá angína teraz v júly 2tyždňova no..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
5 rokov som nebrala antibiotiká a nebola vypísaná
jj šport
Nechápem načo sa ľudia s obyčajnou chrípkou trepú k lekárovi -.-
na začiatku jari
neliečená "obyčajná" chrípka môže byť časom celkom solídny problém.