bojovat s tym je ako bojovat s veternými mlynmi... nechavam tomu volny priebeh a hlavne v lete mi to robi celkom dobre kvoli tomu aj curam posediačky a vzdy nieco do vody hodím, napr. kamienok, aby ma to pekne ospliechalo cize reagujem na to velmi pozitívne, ba až vzrušene
Práve tu na birdzi som sa dočítala taký lifehack (bolo to fakt dávno) že keď sa dá najskôr do záchoda papier, tak to neospliecha... a tak som to skúsila a ono to naozaj funguje takže odvtedy Nikdy
@erixa Aj mňa tak zachránil bývalý kolega, keď na jednom koncerte použil chemickú toaletu takpovediac naostro bez papiera. Hovno mal na celom chrbáte a aj na hlave Tak som to musel posunúť
@lenkaska1@majmarad@erixa priatelia, ja to tiež robím už roky, ale nemá to ani zďaleka 100% úspešnosť, niekedy sa zdá, že to nerobí rozdiel žiadny. Zas ale nedávam papiera nejak veľa, len tak 2 útržky preložené cez seba.
Na jednej toalete v jednom podnájme mi neospliechalo skoro nikdy
@melancholik však 1% nie je takmer nikdy? Či menej ako raz zo 100 sraní sa ti pritrafí? Tak musíš v komentári napísať, ako si aj urobil
@27
-na mojom študijnom byte máme taký záchod, ktorý nikdy neošpliecha a dokonca má taký tvar, že to ani nečľupne, proste krásne skĺzne a splachovací mechanizmus nie je silný, ale zato odstráni všetky nečistoty bez potreby kefy
-na záchode doma je to už horšie, občas sa to stane, ale problém je keď niekto predtým cikal a nespláchol, to ma vie nahnevať, lebo potom sa cítim, že mám ich moč na zadku, splachovací mechanizmus je veľmi silný, všetko spláchne na prvý pokus, ale zanecháva nečistoty
- záchod u môjho drahého, občas sa to stane, no nenecháva tam nikdy cikanicu, takže mi to neva, splachovací mechanizmus je ok, zanecháva nečistoty veľmi nutné použiť kefu
Keď sem byl malý, srával som cez sitko na čaj, takto sa hovno rozdelí na malé sekcie a nečľupe. Teraz som už veľký, preto seriem cez bedmintonovú raketu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
- ako na to reagujete?
- ako veľmi to nemáte radi?
- ako proti tomuto bojujete?
Je to vlastne taký bidet pre chudobných.
Na jednej toalete v jednom podnájme mi neospliechalo skoro nikdy
@melancholik však 1% nie je takmer nikdy? Či menej ako raz zo 100 sraní sa ti pritrafí? Tak musíš v komentári napísať, ako si aj urobil
-na mojom študijnom byte máme taký záchod, ktorý nikdy neošpliecha a dokonca má taký tvar, že to ani nečľupne, proste krásne skĺzne a splachovací mechanizmus nie je silný, ale zato odstráni všetky nečistoty bez potreby kefy
-na záchode doma je to už horšie, občas sa to stane, ale problém je keď niekto predtým cikal a nespláchol, to ma vie nahnevať, lebo potom sa cítim, že mám ich moč na zadku, splachovací mechanizmus je veľmi silný, všetko spláchne na prvý pokus, ale zanecháva nečistoty
- záchod u môjho drahého, občas sa to stane, no nenecháva tam nikdy cikanicu, takže mi to neva, splachovací mechanizmus je ok, zanecháva nečistoty veľmi nutné použiť kefu