Ževraj sa má vymienať každé 3 mesiace, alebo po chorobe. Ja tak za rok vymením 3 kefky... Využívať ani moc nie, iba keď niečo treba vyčistiť nejaké špáry, alebo tam kde je špina sa s s tým dobre čistí.... A raz sa mi stalo, ale to bolo našťastie iba s mamou... takže nič som také nerobil
neviem, keď už je veľmi taká rozstrapkaná tak ju vymením a chorá som nebola 200 rokov, ale asi by som ju vymenila. takými zachovalejšími kefkami čistím potkanom pítka nie, nestalo. dogrcala by som sa v takej situácii
keď už vidím, že je silne opotrebovaná ako metla (to je tak cca po 2 mesiacoch), tak ju vyhodím a nezáleží mi či je to po chorobe, nechorobe.... nestalo sa mi to zatiaľ, lebo mám svoju kefku vo svojej vlastnej nádobe a viem ju rozlíšiť
neviem ako často mením keď už z nej trčia tie štetiny na všetky strany ta to začnem plánovať po chorobe nie, lebo šák chorá bývam furt len tak deň-dva a pomerne často
a jooo, občas sa mi stáva že to zamením, napríklad keď prídem po dvoch mesiacoch domov ta si nepamätám už akú som mala kefku a nič nerobím, doumývam si zuby, opláchnem ju, položím nas5 a sa tvárim že sa nič nestalo
mením keď mám štetinky tak rozstrapkané, že sa mi nedotýkajú zubov ale ďasien ...zdá sa mi, že raz som si OMYLOM umyla zúbky niekoho z rodiny, asi ocinkovou, mala som výčitky svedomia, že som mu to nepovedala, ale whatever
Mením raz za 3 mesiace. Stalo sa mi, že si umyli zuby s mojou, mne sa to nestalo ešte ani raz, nie som vymetená, keď si idem umývať zuby. Tú kefku vždy hneď vyhodím. Ak sa to stane ráno, tak smola, umyjem si ich prstom. Našťastie sa to nestáva často
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a ešte sa mi nestalo, že by som si s niekým zamenila... každý má vlastnú farbu
Rada pomením kefky s kýmkoľvek kto má prístup k mojim kefkám
a jooo, občas sa mi stáva že to zamením, napríklad keď prídem po dvoch mesiacoch domov ta si nepamätám už akú som mala kefku a nič nerobím, doumývam si zuby, opláchnem ju, položím nas5 a sa tvárim že sa nič nestalo
Staré kefky som používala na farbenie vlasov
A ešte sa mi to nestalo, že by som s niekym zamenila, vždy viem rozoznať svoju.
staré kefky máme tiež na farbenie vlasov