Ty už pomaly zakladaj fórum, ako nebiť načisto prijebaný. Ja viem, že väčšina ľudí ťa tu berie aj keď byť braní za komickú figúrku asi nie je zrovna najlepšie, ale nehnevaj sa na mňa toto je moc a radšej so sebou niečo rob a robiť zo seba kár a rozjebávať si život a ešte sa tým chváliť. Ja rovnako nie som dokonalý a mám ešte vo veľa veciach čo zlepšovať, ale toto už je veľa aj na mňa...
@Salora ono tu nejde o percenta 60%ny chlast ja dam v pohode aj bez brzdy len ta alpa tak drape v krku a vysusi ti krk a vsetko ze to neni asi ani mozne
@Mojdedo nj tak to mi az tak nevadi sak v lacnych chlastoch co pijem aj tak nikto nevie co su za sracky ale tak ci tak to asi pit uz nebudem lebo sa to proste neda necham si ju na bezne ucely ale zas je jej asi este 6 deci no ja ti nevim mozno si sem tam cucnem
@dee99 je este ale chcel som to vyskusat no lebo ked si dam alpu niekedy na zuby trosku tak to prehltnem a je to v pohode tak reku vyskusam si ju kupit takto vo velkom mnozstve no neda sa to a inak kamarat pije alpu tiez a bez problemov nechapem tomu ako ale pije
@maxton no sak som si kupil ale nemam partiu tak je to problem urobit @xy12345 tak urcitee @Lemonkaaaa ako sa to vlastne robi ? @Simka1311 rad by som ale nejak to nejde zatial
Neviem aky mas problem? Sak cuckaj rovno z flase, cez to uzke hrdlo vela aj tak netecie. Mozno skus ine prichute, ci nebudu smakovat viac. Ja som preferoval taku tu "zelenu". Ani zihlavova nebola uplne odveci.
Prosim ta nerob to ako fakt naozaj inac dneska som chlastala Ballantines a fuj a tiez vodka goral je fuj lebo ju dovazaju teda ten lieh v tankeroch z Ciny.
@Milgamman to sa mi nejak nezda predsalen by to mala byt akoze jedna z lepsich vodiek ale to je jedno ked sa poriadne vychladi tak je skoro kazda dobra
My sme boli v tom, ze to je whisky az potom citam zlozenie: voda, obilninovy lieh a karamel na zafarbenie. A ja ze ved to je ako vodka! ale fuj, vobec mi nechutila to uz radsej nicolausku, sak nepil si to, ze nevies ze to je hnusne?
@slickrick cez nos ? to ako ? a rad by som hulil ale nemam co a nemam na to
@Milgamman tak asi to bola nejaka ochutena vodka alebo co lebo sak klasicka vodka nemoze byt farebna a nepil som ju ja som malo drahsich chlastov pil stale skoro cucko , pivko , lacna vodka a lacny rum su slv mojom repertoari
Nie, to nebola vodka ale ballantinka, len ja ked som precitala zlozenie tak som povedala ved to je ako vodka! lebo som si myslela, ze ballantines taka znacka bude neviem co exkluzivne ale bol to smejd! fuj! mal by si podla mna aspon na nejaku dobu vylucit alkohol, lebo sa obavam, ze sa z teba stava alkoholik :/ a ty nie si vobec taky blby ako sa tu prezentujes takze sancu a nadej mas stale!
@milgamman aha si ma pomylila s tou goralkou a tu ballantines to neviem posudit ani keby som ju mal lebo whisky to neni nic pre mna a k tomu dalsiemu co pises sa nebudem vyjadrovat
@Smirre neviem ci to tak dlho posobi naposledy v sobotu som si dal deci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
@Sheily "cez chleba" pili podaktorí magori okenu, nie Alpu
@Rici135 lacnejsia ako vsetok chlast inak nicolauska je strasne precenovany humus radsej gieroyku z lidlu !
@Adka25 ja ti nevim kde som ho nechal
@Salora ono tu nejde o percenta 60%ny chlast ja dam v pohode aj bez brzdy len ta alpa tak drape v krku a vysusi ti krk a vsetko ze to neni asi ani mozne
@Mojdedo nj tak to mi az tak nevadi sak v lacnych chlastoch co pijem aj tak nikto nevie co su za sracky ale tak ci tak to asi pit uz nebudem lebo sa to proste neda necham si ju na bezne ucely ale zas je jej asi este 6 deci no ja ti nevim mozno si sem tam cucnem
@xy12345 tak urcitee
@Lemonkaaaa ako sa to vlastne robi ?
@Simka1311 rad by som ale nejak to nejde zatial
@zajkousko no to je pravda
@Tommyhot takze ty si bol kožmeker ako ja
@Milgamman tak asi to bola nejaka ochutena vodka alebo co lebo sak klasicka vodka nemoze byt farebna a nepil som ju ja som malo drahsich chlastov pil stale skoro cucko , pivko , lacna vodka a lacny rum su slv mojom repertoari
@Smirre neviem ci to tak dlho posobi naposledy v sobotu som si dal deci
Za 20 rokov som vypil cca pol litra,ale to prehanam.