ja mam minutu peso ku zastavke a potom elektrickou 7 minut... a do skoly je to este 5 minut od zastavky... no a v skole musim este ist po schodoch minutu, taze az take dobre to nemam
som rozmaznaná, takže chodím na stanicu autom, odtiaľ autobusom alebo vlakom a potom električkou alebo autobusom, prípadne trolejbusom, keď už fakt nestíham. ja beriem všetko, čo ide, hlavne aby som nemeškala dve hodiny, ako to ja rada
tak teraz nastupujem do novej skoly od konca mesiaca, ale mam tam priamy spoj autobusom (cca 10 minut), takze budem vyuzivat aj bus, aj auto, podla toho jak budem stihat, jak budem lenivy, ci bude benzin, a ci pojdem potom pit rovno
@tikalok 2,5 km je tak 25 min. ja mam podobny problem, s tou elektickou. peso mi to trva 20 min. elektrickou 15. elektricky chodia v 12 min. intervale, ked mi zrhne neoplati sa mi cakat na dalsiu. teda za predpokladu ze nebude treskuca zima a ja so zlomenou nohou. keby mi zaviedli daky autobusovy spoj tam tak verim ze som tam tak za 5 min. ale neee. no co uz.
ešte donedávna pešo, hoci pred 8 rokmi asi rok trolejbusom a uplynulý školský rok 3 mesiace autobusom, ale inak som vždy chodila pešo do školy... a teraz... vlakom a autobusom budem chodiť... podľa toho ako mi ktoré bude vyhovovať... VŠ je VŠ
na zakladku som chodila peso nebolo to ani moc daleko len 6 minut ale teraz idem na tu strednu a to je dobrych 20 minut tak neviem asi zacnem chodit busom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
každý deň, takmer bez výnimky, do školy dobieham len tak tak. ešteže ma už služba nezapisuje
potom 4 km autobusom
2 km pešo
650 m električkou
podľa toho, ako mám financie
ale keď už som na svojom prechodnom mieste bývania, tak peši. hoci teraz to vidím na šalinu, ako som sa presťahovala.
ja mam minutu peso ku zastavke a potom elektrickou 7 minut... a do skoly je to este 5 minut od zastavky... no a v skole musim este ist po schodoch minutu, taze az take dobre to nemam
inac @15 tiez som chodil peso nieco vyse 2kilakov na zs a v pohode do 20min som bol tam ..
predtym: vlak/autobus + peso
teraz: budem chodit elektickou a ked mi zrhne co sa bude stavat asi dost casto tak pojdem peso.
Busom - 25 minút
Do samotnej školy - doteraz to bolo 20 minút, teraz to bude asi o kúsok viac, takých 25 minút tipujem.
ale vždy rýchlou chôdzou,lebo väčšinou nestíham a niekam sa ponáhľam