Ako chováte andulky bez toho aby robili tolko bordelu??? - všade perie, prach ...
Nie je možné že to takto každý má doma... veď to je stroj na neporiadok... rozmýšlal som ako tomu predísť ... nejakú inú klietku... alebo klietku niečim obaliť aby sa ten prach a pierka nerozširovali okolo všade... Máte nejaké nápady ?
su aj take klietky so zachytavacmi necistot, to sa primontuje na boky klietky ale inac ja sm mal vzdy nejakych poriadnych celkom ]] ale ja som mal samotnu andulku vzdy, ked su 2+ robia viac bordelu
@frez telka,radio a hracky a maskrty im pocas mojej nepritomnosti zatial stacili a prvej andulke som sa venoval dost vela, bol som decko a urcite bol rad ked som mu kusok dal vydychnut zaka som naucil na rezim, on sa zabavi aj sam a polku dna pocas pracovnej doby prespi ; ]
ale ako hej, je lepsie ked maju spolocnost, ale to zas nemozno generalizovat, to je ako keby si vyhlasil, ze ludia co su sami sa trapia...niektori ano a niektori nie, zalezi na kolko si tu potrebu spolocenskeho kontaktu kto jak uspokoji... To mozme potom povedat aj, ze tie vtaky sa trapia aj vo volnej prirode, ked nemaju co zrat a skapu od hladu, alebo ked ich nieco zozerie. Snazim sa im urobit pohodlicko, ale zverinec doma mat nebudem. Keby som videl nejake psychicke dopady, zvazil by som.
papagaje je najlepsie nemat v byte ale oddelene v pristavbe kde nevadi bordel ,prach a hluk. Je to chovatelske zariadenie - vylet a zalet--inak cisticka vzduchu na hrube castice prachoveho peria - vela vetrat a vela trpezlivosti v kombinacii s upratovacou sluzbou ...mna stoji zverinec rocne vyse tisic euro iba krmenie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Tomu nepredides Vzdy rano, po tom, co im doplnim krmitka, vysavam okolo klietky.