@magorka okej toho prvého čo napísal , že nežer toho pochopím ten je drbnutý ale , že to další napíše . každý musí pravidelne jesť, inak ešte horšie to bude ak nebudem absolutne jesť
Zatiaľ moja najúčinnejšia (a jediná podarená) diéta mala taký charakter, že som sa na jednej chate rozbila na analytický disperzný systém, týždeň mi bolo zle a schudla som 5 kíl
hlavne každý den cvič min. pol hodinku.Napr. si stiahni z netu Zumbu, tá je fakt super,alebo chod behať.Tiež by som doporučila ak budeš pozerať telku tak si zacvič brušáky aspoň 100 .A ak sa zvykneš prejedať tak aspoň po 8 večer nejec.
nejedz po piatej, hýb sa, pravidelne po malých dávkach...a auto sugescia pred spaním.... tak som na trvalo schudla vyše 5 kíl....myslím autosugesciou...a pri mojej výške je to dosť
@smajdalf ako si mi poradil ? že nežer ? A že nepičuj , máš rovnako jebnutý slovník ako si ty celý ... deti dnešnej doby treba biť , aj teba by už konečne mohol prefackať tvoj tatko .
@frodo2 Nemáš žrať a máš sa hýbať... To ti povie každý, len to obalí nejakými kalerábmi... A pokiaľ si myslíš že naozaj mám 10 rokov, tak si naivný chuj
@frodo2 ja radim zumbu a zrat kazde 3 hodiny ... aj v noci ... ale v noci a poobede skor zelenina a doobeda ovocie ... radsej zjest malo a castejsie .. otrepane ale funguje to ... a obmedzit kraviny sladke a mastne ...
Keď sa ráno zobudíš tak nečakaj s raňajkami tri hodiny.. pekne sa napapaj niečoho ľahkého, daj si vločky alebo nejaký nízkotučný jogurt, bla bla... tri hodiny pauza, pomedzi tú pauzu vypi tak tri poháre vody (vážne musíš veľa piť, voda alebo nesladený čaj sú naj), o tri hodiny zas niečo zjedz, snaž sa vyhýbať tučným a sladkým jedlám ... a dávaj si menšie porcie, aj tak ťa to zasýti... a takto papaj celý deň, každé tri hoďky pomedzi ktoré budeš piť... najneskôr jedz max. dve hodiny pred spaním (nie o piatej, ak chodíš spať o desiatej) a hýb sa pre začiatok sa nemusíš veľmi aby si sa nezničil ... všetko s mierou
ja som skusila tabletky na chudnutie cisto prirodne a schudla som ale vyhybala som sa mastnym jedlam a zacala sa pohybovat pozrite si stranku www.nikaobchod.sk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
take jednoduche!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale neber si zo mňa príklad, každý mal raz 16
Držím palce